Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Luister en spreek
Luister en spreek
€ 31,50
Productoverzicht

Luister en spreek

Piet Meijer, Bondi Sciarone
Uitgave: laptop Niveau: 0-a1
Isbn: 3009010005330
Direct via e-mail
Beschrijving

Wil je je cursisten laten oefenen met luisteren en spreken maar heb je geen tijd om ze allemaal directe feedback te geven? Laat ze dan zelfstandig aan de slag gaan met Luister en spreek! Luister en spreek biedt een groot aantal alledaagse dialogen waarmee uitgebreid geoefend wordt: luisteren, lezen, vertalen, nazeggen en dan oefenen. De computer laat je zien of hij je goed heeft verstaan. Alle oefeningen kunnen worden gebruikt als individuele spreekoefeningen en als oefeningen in de les. 

 

Luister en spreek heeft woordondersteuning in 7 talen: Engels, Duits, Pools, Arabisch, Chinees, Turks en Oekraïens.

 

Nog verder oefenen met spreken in de les? Bestel dan het Luister en spreek - werkboek erbij! 

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Het opnemen van de eigen stem (nazeggen) is niet mogelijk op tablets en smartphones.

Inhoud

Luister en spreek bestaat uit 54 lessen, elk bestaand uit een introtekst, de oefentekst en 5 oefeningen; ook staan in elke les grammaticablokken waarin een grammatica-onderdeel wordt uitgelegd dat in de oefeningen wordt getoetst. In de lessen wordt de beginnende cursist 1400 hoogfrequente woorden aangeleerd.

 

Aanvullend vind je in NT2 School een docentenhandleiding, een cursistenhandleiding, extra grammatica-oefeningen (zowel een printbare versie als een versie die je digitaal kunt invullen) en de antwoorden bij die oefeningen.

Niveau

0 > A1

Productdetails
Isbn: 3009010005330
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Docentlicentie aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis een proef-of docentlicentie van de uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Luister en spreek'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent