Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Productoverzicht
Cover Woord en beeld - boek + online
Woord en beeld - boek + online - Slide 2

Woord en beeld - boek + online

Leerwoordenboek voor anderstaligen

Bondi Sciarone
Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: a1
Isbn: 9789024419418
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Het succesvolle beeldwoordenboek Woord en beeld is uitgebreid met een online programma met audio van alle woorden en zinnen. Bij aanschaf van dit product ontvangt u het boek met toegangscode tot dit oefenprogramma.

 

Over Woord en beeld

Het leren van de woorden ‘opa’ en ‘oma’ gaat makkelijker als je ook ‘vader’ en ‘moeder’ leert. Woorden beklijven eerder als je ze aanleert in een context of in een ‘familie’. Woord en beeld biedt taalleerders dergelijke woordfamilies.

 

In dit leerwoordenboek staat de betekenis van woorden verbeeld door middel van unieke illustraties. Alle woorden worden bovendien aangeboden in context, waardoor je bij het opzoeken van een woord, direct woorden leert die ermee verband houden. Samenhangende zinnen en een korte leestekst illustreren het gebruik van de woorden.

 

Woord en beeld is een ideaal hulpmiddel voor onder andere net-gealfabetiseerde anderstaligen om de woorden rondom een onderwerp bij elkaar te vinden, te leren en te gebruiken. Het leerwoordenboek kan worden gebruikt naast alle reguliere beginnersmethodes.

Inhoud

Woord en beeld is in 18 lessen verdeeld. De lessen kunnen door elkaar worden gebruikt. De betekenis van woorden in Woord en beeld is zo veel als mogelijk met tekeningen uitgebeeld. Bij elke les vindt de cursist extra uitleg over een grammaticaal probleem. Ook vindt hij een tekst waarin een aantal woorden uit de les is gebruikt.

Niveau

Netgealfabetiseerde en laag-opgeleide anderstaligen op weg naar A1.

Doelgroep

Dit is het ideale hulpmiddel voor iedereen die Nederlands leert, onder wie net-gealfabetiseerde en laagopgeleide anderstaligen. Het leerwoordenboek is in te zetten naast alle reguliere beginnersmethodes.

Auteurs

Bondi Sciarone

Productdetails
Isbn: 9789024419418
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 24.1 x 17.0 x 1.2 cm
Gewicht: 373 gram
Pagina's: 168
Druk: 1
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kunt u gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent