Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Klare taal! - Online (maandlicentie)
Klare taal! - Online (maandlicentie)
Oefen en toets de grammatica
€ 12,50
Productoverzicht
Klare taal! - Online (maandlicentie)

Klare taal! - Online (maandlicentie)

Oefen en toets de grammatica

Jenny van der Toorn-Schutte, Ellis Delken
Uitgave: laptop Niveau: alle
Isbn: 9789089537904
Direct via e-mail
Beschrijving

Maak jij fouten in het Nederlands? Klare taal online stelt de diagnose en helpt!

 

Klare taal online is een nieuw online toets- en oefenprogramma waarmee jij je grammatica kunt verbeteren. Klare taal online bevat een toetsgedeelte en een uitgebreid oefentraject.

 

Aan de hand van de centrale taaltest wordt het oefentraject van de gebruiker uitgestippeld. Aan het einde van elk onderwerp is een tussentoets. Ook aan het einde van ieder hoofdstuk krijgt de cursist een toets. Als je in deze toets een fout maakt ga je terug naar het onderwerp waarmee je een fout hebt gemaakt. De cursist kan daarnaast op ieder gewenst moment alle hoofdstukken benaderen.

 

Deze vernieuwde versie werkt niet meer op flash, het programma is daarom nu ook beschikbaar op een tablet.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien kan de werking van online producten kan niet worden gegarandeerd op tablets en smartphone.

Inhoud

Klare taal online bevat negen blokken waarbinnen de basisgrammatica van het Nederlands wordt behandeld. De blokken lopen op in moeilijkheidsgraad. In elk blok komen uiteenlopende grammaticale vormen en het gebruik ervan aan bod. Ieder blok bevat ongeveer zeven onderwerpen, zoals persoonlijke voornaamwoorden, meervouden, niet/geen, werkwoorden, voegwoorden, gebiedende wijs, gebruik van er, enzovoort. Elk onderwerp wordt uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Na de uitleg volgen oefeningen om de regel in te slijpen. Tot slot is er een eindtoets ter controle.

Niveau

Klare taal online is geschikt voor anderstaligen met minimaal enige jaren voortgezet onderwijs. Dankzij de heldere opzet en uitleg is de methode bruikbaar voor beginners (vanaf A1 niveau), halfgevorderde en gevorderde cursisten.  

Doelgroep

Klare taal online is er voor iedereen die zijn grammatica wil oefenen en verbeteren. Klare taal online is bruikbaar naast elke NT2-methode en geschikt voor zelfstudie of in groepsverband.

Auteurs

Jenny van der Toorn-Schutte

Ellis Delken

Productdetails
Isbn: 9789089537904
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'Klare taal! - Online (maandlicentie)'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent