Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Terug naar dossier HANDLEIDINGEN EN INFORMATIE BIJ DE PROGRAMMA'S

HANDLEIDINGEN EN INFORMATIE BIJ DE PROGRAMMA'S

Om je verder op weg te helpen zetten we hier alle informatie en handleidingen bij de online programma’s uit het Boom NT2 pakket voor jou op een rij:

Diglin+

In het kort: DigLin+ is dé digitale methode voor taalverwerving vanaf alfabetisering tot B1 en is bedoeld voor jongeren en volwassenen, analfabeten, andersalfabeten, laagopgeleide en hoogopgeleide cursisten. 

 

 

LINK

In het kort: Écht anders lesgeven doe je met LINK. Deze innovatieve methode biedt alles wat je nodig hebt voor doelgericht NT2-onderwijs in één digitaal programma: een volledige taalcursus, toetsen, lesideeën, docenteninstructies, grammaticatool, Uitspraaktrainer, woordenboek NT2 en vertalingen in één platform Het platform is ontworpen op basis van recente wetenschappelijke inzichten én wensen uit de lespraktijk. LINK voorziet precies in de actuele behoeften van de NT2-docent en -cursist, en sluit perfect aan op het nieuwe inburgeringsstelsel.

 

 

KNM examentraining en oefenexamens

In het kort: KNM Examentraining biedt cursisten een overzicht van de verplichte stof voor het onderdeel Kennis van de Nederlandse Maatschappij (KNM) van het inburgeringsexamen in Nederland. Alle eindtermen worden in heldere taal weergegeven en de uitleg is doelgericht. Cursisten kunnen zelfstandig met de KNM Examentraining aan de slag.

 

  • Handleiding is niet nodig. Het programma wijst zich vanzelf.