Trainingsaanbod
DigLin-markt

DigLin-markt

Workshops en vragenrondes rondom DigLin+

€ 25,00 incl. btw
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

Op vrijdag 14 juni aanstaande organiseert Boom uitgevers weer een DigLin+ markt speciaal voor u, omdat de DigLin-markt in februari was volgeboekt.


De middag bestaat wederom uit workshops die u inspireren nóg meer uit DigLin+ te halen óf met DigLin+ te gaan werken. Kies de workshop die bij uw behoefte past en waar u alles kunt vragen wat u altijd al over DigLin+ wilde weten.
 

U bent van harte uitgenodigd! 

 

Let op: we hebben plek voor 80 deelnemers, hierna zullen we werken met een wachtlijst. 

 

U heeft keuze uit vijf workshops: 

 

Workshop 1 (ook geschikt voor de docent die begint met DigLin+)
DigLin+ Didactiek, door Jan Deutekom, auteur DigLin+
Welke ideeën liggen ten grondslag aan de didactische benadering in DigLin+ en hoe zijn die vorm gegeven? Waarin verschilt DigLin+ van de meeste andere digitale leermiddelen?

 

Workshop 2 (ook geschikt voor de docent die begint met DigLin+)
DigLin+ Doelen stellen, bereiken en evalueren. 

Door Ineke van de Craats, auteur DigLin+
Waarom is snelheid een belangrijke factor in DigLin+? Waarom wordt niet verhinderd dat een cursist een oefening twee keer maakt, of drie keer of nog meer? Kan een cursist zelf beoordelen of hij klaar is met een oefening?

 

Workshop 3 (ook geschikt voor de docent die begint met DigLin+)
DigLin+ Alfabetiseringsdeel.

Door Marit van der Kooij, docent Nederlands Friesland college
Hoe krijgt u een beginnersgroep zo ver dat ze zelfstandig aan het werk kunnen met DigLin+? Hoe stelt u een verwachting op voor mensen die nog niets kunnen lezen? Hoe zet u een leerder aan tot maximale prestatie?

 

Workshop 4
DigLin+ in de ISK, Linda Duin

Docente NT2 Scholen aan Zee
Hoe wordt DigLin+ ingezet in het lesprogramma (frequentie, welke vaardigheden)? Hoe worden vorderingen bijgehouden? Hoe autonoom worden leerlingen na verloop van tijd? Hoe is de aansluiting met de reguliere NT2-klas?

Workshop 5
Meer dan alfabetiseren alleen: De sociaal-culturele impact van DigLin+

Door Fleur Dejong, docent bij Fiolet Taaltrainingen
Het lesgeven van de docent verandert ook de groep als leergemeenschap en de houding van de individuele cursisten. Van passief naar actief, van afhankelijk naar meer autonoom, van school naar thuis, van (tergend) langzaam naar snel, van papier naar digitaal.

Locatie

Oosterdokskade 143

1011 DL Amsterdam

Voorwaarden

NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.

  1. Aanmelding voor een training geschiedt door invulling van een aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
  2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor de training kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam 50% van de kosten in rekening.
  3. Een training heeft een minimaal aantal deelnemers nodig om plaats te kunnen hebben. Indien dit aantal niet wordt bereikt, is Boom gerechtigd om de betreffende cursus uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang te annuleren wegens onvoldoende deelname, zonder jegens de klant gehouden te zijn tot enige schadevergoeding.
  4. Cursusmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik of gebruik binnen de organisatie van klant en zal in geen geval commercieel worden gebruikt.

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de trainingen van Boom NT2 Academie. De trainingen van Boom NT2 Academie vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.
 
Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de trainingen van Boom NT2 Academie.