Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Alfaschrift
Alfaschrift
Een cursus schriftbeheersing voor anderstalige analfabeten
€ 25,95
Productoverzicht
Alfaschrift
Alfaschrift - Slide 2
Alfaschrift - Slide 3
Alfaschrift - Slide 4
Alfaschrift - Slide 5
Alfaschrift - Slide 6
Alfaschrift - Slide 7
Alfaschrift - Slide 8
Alfaschrift - Slide 9
Alfaschrift - Slide 10
Alfaschrift - Slide 11
Alfaschrift - Slide 12

Alfaschrift

Een cursus schriftbeheersing voor anderstalige analfabeten

Mary van den Brandt
Uitgave: boek
Isbn: 9789085067412
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Alfaschrift is een nieuwe cursus schriftbeheersing die zich richt op het leren schrijven van de letters van het Latijnse schrift. De cursisten leren stap voor stap schrijven aan de hand van een speciaal voor dit doeleinde ontworpen blokschrift. In 20 lessen bestuderen en oefenen ze de vormen en schrijfrichting van alle letters en ontwikkelen zo een lopend handschrift dat gemakkelijk te schrijven en goed leesbaar is. Een goede schriftbeheersing werkt als uitstekende basis voor het verdere alfabetiseringsproces omdat het goed kunnen schrijven van de letters zorgt voor een betere herkenning van die verschillende letters.

Alfaschrift kan worden opgevolgd door Verder met Alfaschrift.

Inhoud

Alfaschrift bevat 20 lessen waarin cursisten de vormen en schrijfrichting van alle letters bestuderen en oefenen, en zo een lopend handschrift ontwikkelen dat gemakkelijk te schrijven en goed leesbaar is. 

Niveau

Alfa NT2 B/C

Doelgroep

Alfaschrift is speciaal ontwikkeld voor volwassenen en is geschikt voor verschillende doelgroepen. De methode is ontwikkeld in de praktijk van de Nt2-cursussen en kan dus zeer goed worden ingezet in alfabetiseringslessen voor zowel volledig analfabete immigranten als voor gealfabetiseerde immigranten die een ander schrift beheersen dan het Latijnse.

Auteurs

Mary van den Brandt

Mary van den Brandt houdt zich bezig met talen, taalonderwijs, alfabetisering en interculturele contacten. Ze verzorgt diverse taalcursussen, ontwikkelt lesmateriaal en heeft een letterfont ontworpen speciaal voor analfabeten.

Productdetails
Isbn: 9789085067412
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 24.0 x 16.8 x 0.7 cm
Gewicht: 194 gram
Pagina's: 83

Reviews 'Alfaschrift'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent