Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Nederlands voor buitenlanders - Oefenboek
Nederlands voor buitenlanders - Oefenboek
Delftse methode
€ 39,00
Uitverkocht
Productoverzicht

Nederlands voor buitenlanders - Oefenboek

Delftse methode

Bondi Sciarone, Jan Landsbergen, Frank Landsbergen
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: a2
Isbn: 9789085067207
€ 39,00
Uitverkocht
Beschrijving

Let op: De geheel herziene vijfde editie van deze methode is nu beschikbaar.

Het herziene oefenboek dat daarbij hoort verschijnt in het voorjaar.

 

In 43 lessen van niveau 0 naar A2.

Voor cursisten die de middelbare school hebben afgerond.

 

Het Nederlands voor buitenlanders - Oefenboek bevat oefeningen en opdrachten die aansluiten bij de teksten in het tekstboek. De oefeningen zijn erop gericht cursisten aan te moedigen tot conversatie. De vraag- en antwoordvorm stimuleert tot deelname en biedt cursisten de ruimte om zelf invulling te geven aan hun gesprek. Met de online dialoogtrainer kunnen deze oefeningen ook thuis, zelfstandig worden uitgevoerd. De dialoogtrainer geeft onmiddellijk feedback op de door de cursist ingesproken tekst. Daarnaast bevat het oefenboek oefeningen waarmee de schriftelijke vaardigheden worden geoefend en uitgebreid. De thema’s van de conversaties en schrijfopdrachten zijn toegespitst op de onderwerpen van het KNM-examen.

Inhoud

Bij aanschaf van Nederlands voor buitenlanders - Oefenboek ontvangt u het papieren boek en een inlogcode voor de online dialoogtrainer in NT2 SCHOOL. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online versie met het lesmateriaal.

Niveau

Nederlands voor buitenlanders start op niveau 0 en eindigt op niveau A2. A2 is het vereiste niveau voor het Inburgeringsexamen in Nederland.

 

Het vervolg op Nederlands voor buitenlanders is Tweede ronde, die de cursisten van niveau A2 naar B1 brengt. 

Doelgroep

Nederlands voor buitenlanders is bestemd voor cursisten die

  • de middelbare school (vmbo, havo of vwo) hebben afgerond
  • een vervolgopleiding doen of hebben gedaan op mbo-, hbo- of universitair niveau

 

De methode is geschikt voor gebruik in groepsverband én als zelfstudiemethode.

 

Voor beginners die geen middelbareschoolopleiding hebben afgerond is er Basiscursus 1 (0 > A1) of Basiscursus 2 (A1 > A2).

Auteurs

Bondi Sciarone is een van de grondleggers van de Delftse methode. Hij is een autoriteit op het gebied van Nt2-onderwijs aan anderstaligen. 

Piet Meijer (algemene taalwetenschap, R.U.Leiden) is als docent en coördinator verbonden aan het Instituut voor Taal en Academische Vaardigheden (ITAV) van de TU Delft. Zijn hoofdtaken zijn het verzorgen van NT2-onderwijs en ontwikkeling van Nt2-leermiddelen. Hij verrichtte onderzoek naar o.m. de effectiviteit van invuloefeningen en luistertraining, is medeauteur van diverse uitgaven behorend tot de serie De Delftse Methode en van leermiddelen voor specifieke vakgebieden. Ook traint hij (aanstaande) docenten en adviseert instellingen m.b.t. de leermiddelen en didactiek van De Delftse Methode.

 

Jan Landsbergen is wiskundige en informaticus. Hij had de leiding van de taalgroep bij Philips Research en was hoogleraar taaltechnologie aan de Universiteit Utrecht. Na zijn emeritaat heeft hij gewerkt als NT2-docent bij het Studiecentrum Talen Eindhoven.

 

Frank Landsbergen is in 2009 gepromoveerd in de taalkunde aan de Universiteit Leiden. Hij heeft als NT2-docent gewerkt bij het Talencentrum van de Universiteit Leiden, en als ontwikkelaar van trainingen op het Taalcentrum-VU in Amsterdam. Momenteel werkt hij op het INL in Leiden als computerlinguïst.

 

Jan en Frank Landsbergen zijn de makers van de Dialoogtrainers bij de oefenboeken van de Delftse methode. 

Productdetails
Isbn: 9789085067207
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 21.1 x 17.4 x 1.7 cm
Gewicht: 432 gram
Pagina's: 224

Reviews 'Nederlands voor buitenlanders - Oefenboek'

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent