Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Tijdschrift Les - particulier online jaarabonnement
Tijdschrift Les - particulier online jaarabonnement
Tijdschrift voor het onderwijs aan anderstaligen
€ 46,00
Productoverzicht
Cover Tijdschrift Les - particulier online jaarabonnement

Tijdschrift Les - particulier online jaarabonnement

Tijdschrift voor het onderwijs aan anderstaligen

Uitgave: laptop
Isbn: 50/44
Beschrijving

Les is al dertig jaar het vaktijdschrift voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs aan anderstaligen in Nederland en Vlaanderen. De artikelen houden u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het NT2-onderwijs en ze informeren u over relevante nieuwe publicaties, experimenten en evenementen. Daarnaast worden er in Les interessante didactische en theoretische achtergronden behandeld en is er aandacht voor veelvoorkomende problemen en handige lesideeën binnen de onderwijspraktijk.

 

Abonnementen kunnen tussentijds ingaan, maar niet tussentijds beëindigd worden. Opzeggingen schriftelijk ten minste één maand voor het einde van de jaargang. De abonnementskosten zijn inclusief 6% BTW en dienen per jaar vooruit te worden betaald.

 

Uiteraard kunt u ook een los exemplaar van Les bestellen voor 12,90 euro. Stuur ons uw bestelling in een mail o.v.v. het nummer dat u wilt hebben.


Adverteren? Klik hier voor meer informatie. 

Inhoud

Les verschijnt vier maal per jaar. In ieder nummer staat een ander thema centraal, zoals NT2 en KNM-leermiddelen, NT2 in het mbo, alfabetisering, taalbeleid, multimedia en inburgeren. Alle artikelen worden geschreven door professionals uit het veld. 

Doelgroep

Iedereen die te maken heeft met het onderwijs aan anderstaligen: NT2-docenten, inburgeringsdocenten, beleidsmakers, taalcoaches, ISK-onderwijzers, etc.

Productdetails
Isbn: 50/44
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'Tijdschrift Les - particulier online jaarabonnement'

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent