Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Cover LINK A2 > B1 - jaarlicentie + werkboek (set)
LINK A2 > B1 - jaarlicentie + werkboek (set) - Slide 2
LINK A2 > B1 - jaarlicentie + werkboek (set) - Slide 3

LINK A2 > B1 - jaarlicentie + werkboek (set)

Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: a2-b1
Leverbaar
Aanbieding
€ 72,00
€ 79,90
Deze set bevat de volgende producten
LINK A2 > B1 - jaarlicentie
Isbn: 9789058753854
Direct via e-mail
LINK A2 > B1 - werkboek
Isbn: 9789024418749
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

De prijs van dit product is per gebruiker per jaar, inclusief het werkboek.
  

Écht anders lesgeven doe je met LINK. Deze innovatieve methode biedt alles wat je nodig hebt voor doelgericht NT2-onderwijs in één digitaal programma. LINK A2 > B1 brengt praktisch- en middengeschoolde anderstaligen in 15 thema's van niveau A2 naar B1. 

 

LINK is: 

  • alles-in-één: een volledige taalcursus, toetsen, lesideeën, docenteninstructies, grammaticatool, Uitspraaktrainer, woordenboek NT2 en vertalingen in één platform.
  • interactief: een zelfsturende methode met automatische feedback én een handige berichtenservice voor het indienen en becommentariëren van huiswerk.
  • overzichtelijk: je ziet resultaten en voortgang van al je cursisten in een helder overzicht.
  • op maat: je kunt je cursisten op groepsniveau én individueel niveau toegang geven tot het materiaal en gemakkelijk differentiëren, lessen arrangeren en extra oefeningen inzetten.
  • herkenbaar en functioneel: met thema’s en vaardigheden waar de cursist direct wat aan heeft in het dagelijks leven: besparen op je energiekosten, je weg vinden in het OV of een pakketje retour sturen.

 

Het platform is ontworpen op basis van recente wetenschappelijke inzichten én wensen uit de lespraktijk. LINK voorziet precies in de actuele behoeften van de NT2-docent en -cursist, en sluit perfect aan op het nieuwe inburgeringsstelsel. 

 

LINK online inzien? 
Vraag dan vrijblijvend een gratis proeflicentie aan of bekijk gratis het LINK-webinar, waarin auteur Carola van der Voort je meeneemt door het programma.


Een ander niveau?

Beginners kunnen starten met LINK 0 > A2.