Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Nederlands voor anderstaligen - Tekstboek + online
Nederlands voor anderstaligen - Tekstboek + online
Delftse methode
€ 85,00
Productoverzicht

Nederlands voor anderstaligen - Tekstboek + online

Delftse methode

Bondi Sciarone, Piet Meijer, Conny Wesdijk, Sonja van Boxtel, Astrid van Laar
Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: 0-a2
Isbn: 9789024465187
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

In 42 lessen van niveau 0 naar A2.

Voor cursisten die de middelbare school hebben afgerond.

 

Al bijna veertig jaar leren anderstaligen succesvol Nederlands met Nederlands voor anderstaligen (voorheen: Nederlands voor buitenlanders) van de Delftse methode. Door de transparante, stapsgewijze opbouw met ondersteuning in de moedertaal kunnen cursisten met alle vooropleidingen op het gewenste niveau instappen. De herziene editie van deze methode is uitgebreid met spraakherkenning waardoor je direct feedback krijgt op je uitspraak. Ook kun je nu online de voortgang van je cursisten bijhouden.

 

Deze editie heeft een frisse nieuwe vormgeving met kleurrijke illustraties gekregen en bevat direct in de praktijk te gebruiken teksten, aangepast aan de wensen van docenten en cursisten, en aan de ontwikkelingen in de Nederlandse samenleving. De bijna 2200 in de teksten gebruikte woorden en woordvormen zijn gekozen op basis van de meest recente frequentielijsten van het Nederlands. Uiteraard is ook de bijbehorende online omgeving vernieuwd en aangepast aan de nieuwe editie. 

 

De Engelse vertaling van de woordenlijsten is in deze nieuwe editie weer naast de tekst afgedrukt, zodat een groot deel van de cursisten direct hulp heeft als die met de tekst aan de slag gaat. Bovendien biedt de methode nu ondersteuning in maar liefst 28 talen: Arabisch, Bulgaars, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koerdisch (Kurmanci), Litouws, Oekraïens, Perzisch (Farsi), Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Spaans, Thai, Tigrinya, Tjechisch, Turks, Vietnamees, en Zweeds.

 

Download hier de Delftse methode poster voor in de klas. Hierop staan alle aandachtspunten van de methode op een rijtje.

Inhoud

Bij aanschaf van Nederlands voor anderstaligen ontvang je het papieren boek en toegang tot de cursus in NT2 SCHOOL. Hier zijn ook de woordenlijsten met vertaling in diverse talen gratis te downloaden.

 

Het gebruik van het online materiaal is cruciaal voor de cursus. Het tekstboek bevat een inlogcode voor de cursus in NT2 SCHOOL.

 

De online versies van alle Delftse methodecursussen zijn compatibel met Mac en Windows, en met de volgende browsers:

  • Chrome
  • Edge
  • Firefox

Let op: de spraakherkenning (Google Speech recognition werkt alleen in Chrome.


Deze online cursus is ook te gebruiken op de tablet en smartphone. De functionaliteit voor het nazeggen en opnemen werkt op deze devices niet. 

Niveau

Nederlands voor anderstaligen start op niveau 0 en eindigt op niveau A2. A2 is het vereiste niveau voor het Inburgeringsexamen in Nederland.

 

Het vervolg op Nederlands voor anderstaligen is Tweede ronde, die de cursisten van niveau A2 naar B1 brengt.

Doelgroep

Nederlands voor anderstaligen is bestemd voor cursisten die

  • de middelbare school (vmbo, havo of vwo) hebben afgerond
  • een vervolgopleiding doen of hebben gedaan op mbo-, hbo- of universitair niveau

 

De methode is geschikt voor gebruik in groepsverband én als zelfstudiemethode.

 

Voor beginners die geen middelbareschoolopleiding hebben afgerond is er Basiscursus 1 (0 > A1) of Basiscursus 2 (A1 > A2).

Auteurs

Bondi Sciarone

Piet Meijer

Conny Wesdijk

Sonja van Boxtel

Astrid van Laar

Productdetails
Isbn: 9789024465187
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 21.0 x 16.8 x 1.7 cm
Gewicht: 459 gram
Pagina's: 244
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Nederlands voor anderstaligen - Tekstboek + online'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent