Terug naar overzicht
Tijdschrift Les

Tijdschrift Les

Ook in de wereld van het Nederlands leren als tweede taal en inburgering gaan de ontwikkelingen snel, zijn de meningen verdeeld en veranderen de regels soms. Voor docenten NT2 is het daarom belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste trends in het vakgebied. Het vaktijdschrift Les is daarbij onmisbaar. De deskundige en bevlogen redactie, bestaande uit NT2-experts en -docenten, werkt hard om u vier keer peer jaar een interessant tijdschrift te brengen.

Online vindt u bovendien een mooie kennisbank, met bijdragen van bijna 600 verschillende auteurs, waaronder NT2-experts, onderzoekers, collega-NT2-docenten, materiaalontwikkelaars, etc.


Met maar liefst 12 jaargangen aan archief online (van 2005 tot heden) kunt u struinen in meer dan 1200 artikelen over NT2 en inburgering. Door middel van de zoekfunctie kunt u snel de voor u relevante artikelen uit het ruime aanbod filteren.

Er is bij tijdschrift Les ruim plek voor recensies van nieuw verschenen lesmateriaal en didactische tips, en via de website bent u altijd op de hoogte van evenementen, zoals studiedagen, trainingen en grote congressen. Het rijke online archief wordt tweewekelijks aangevuld met nieuwe artikelen, waarvan u per e-mail op de hoogte wordt gebracht.

 

Tijdschrift Les is onmisbaar op het bureau van de NT2-docent. Op de website kunt u de verschillende abonnementsvormen bekijken. Nog niet overtuigd? Op www.tijdschriftles.nl kunt u een proefabonnement aanvragen. U krijgt dan gratis een papieren nummer én twee weken toegang tot het online archief.