Terug naar overzicht
MyMethods

MyMethods

De werkvormentool voor NT2-docenten

Als docent is het soms lastig te variëren in uw lessen, zeker als ook de tijd het niet toelaat om nieuwe en creatieve werkvormen voor de les te bedenken. MyMethods biedt u hiervoor een oplossing: een digitaal platform met maar liefst meer dan 600 inspirerende werkvormen. Ga meteen aan de slag! 

MyMethods helpt u aan afwisselende en interactieve lessen

MyMethods geeft toegang tot een enorme, groeiende verzameling van de mooiste werkvormen. De wijze waarop u uw les inricht, bepaalt het gedrag dat uw cursisten laten zien. Dit biedt kansen! Door het gebruik van de juiste werkvorm kunt u uw les effectiever, efficiënter en doelgerichter laten verlopen. U maakt uw lessen afwisselend als u af en toe een nieuwe werkvorm gebruikt om cursisten actief met taal bezig te laten zijn, ze te laten praten, om elkaar te leren kennen, om te leren samenwerken enzovoort.

 

Favoriete werkvormen

Behalve een handige filterfunctie waarmee u op zoek kunt naar een goeie werkvorm, kunt u uw favoriete werkvorm bewaren in een apart digitaal boekje. Ook kunt u uw favoriete werkvorm doorsturen naar uw collega.

 

Boom NT2 voegt geregeld nieuwe werkvormen aan MyMethods toe, die ontwikkeld zijn door en voor NT2-docenten. Een deel van die werkvormen had eerder een plek in het platform NT2 Idee.

 

Contact
Staat jouw antwoord er niet tussen?
Onze klantenservice helpt je graag verder.
Je kunt ons ook mailen via: