Webinaraanbod

GRATIS | Webinar Werken met beroepenkaarten

Tessa Boff Tonella
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

Let op: Aanmelden kan tot uiterlijk 3 april 16:00 uur. Meldt u zich later dan dit tijdstip aan dan kan uw deelname niet worden gegarandeerd.

____________________________________________________________________

 

Voor anderstalige leerlingen en cursisten die zich willen oriënteren op de Nederlandse arbeidsmarkt (bijvoorbeeld voor het examenonderdeel ONA) is het niet altijd duidelijk hoe het werkveld er in Nederland uitziet.

 

Met de beroepenkaarten heb je als begeleider een tastbaar en laagdrempelig instrument in handen om samen met de cursist te onderzoeken welke beroepen er in Nederland zijn en waar zijn of haar interesse ligt. De kaarten vormen een prachtige aanleiding om met de cursist in gesprek te gaan. Tessa Boff Tonella zal u in deze webinar uitleggen hoe u dat aanpakt.

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de webinar komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Hoe en wanneer u de beroepenkaarten inzet in de beroepenoriëntatie
  • Uitleg van verschillende werkvormen met de beroepenkaarten
  • Gesprekstips in het onderzoekende proces van loopbaanoriëntatie
Materiaal

De webinar hoort bij de uitgave Beroepenkaarten van Boom NT2. Let op: deze titel is niet bij deelname aan de webinar inbegrepen. U kunt de beroepenkaarten apart bestellen via de webshop.

 

Na afloop van de webinar ontvangt u:

 

  • Een persoonlijk certificaat van deelname
  • Een activatiecode die u gedurende 1 dag toegang geeft tot een terugkijkversie van de webinar
Trainers

Tessa Boff Tonella heeft zich tijdens haar master Pedagogische wetenschappen gespecialiseerd in volwasseneducatie. Ze heeft ervaring in het geven van empowerment- en loopbaantrainingen aan allochtone groepen. In 2016 heeft ze de Boom NT2 Academie opgericht. Ze is daarnaast accountmanager bij Boom NT2 en geeft regelmatig methodentrainingen.

 

Voorwaarden

NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.

 

  1. Aanmelding voor een webinar geschiedt door invulling van een aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
  2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor de webinar kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam u de volledige kosten voor deelname in rekening. U ontvangt dan wel een activatiecode die u gedurende 1 dag toegang geeft tot een terugkijkversie van de webinar in kwestie.

 

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de webinars van Boom NT2 Academie. De webinars vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.

 

Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de webinars van Boom NT2 Academie.

 

Technische voorwaarden

Browser

De webinars draaien in het programma WebinarGeek. Dit programma functioneert het beste in Google Chrome, maar is tevens getest op Mozilla Firefox (versie 49 of hoger), Mac Safari (versie 9 of nieuwer) en Internet Explorer 10, 11 en Edge (geen eerdere versies).

 

Apparaat

WebinarGeek werkt succesvol op Wndows 7 of hoger, Mac OS x Mavericks of hoger en Linux Ubuntu 10 of hoger. Een optimale werking op de smartphone of tablet kan niet worden gegarandeerd.

 

Internetverbinding

Voor deelname aan de webinar is een stabiele en snelle internetverbinding vereist. Het beste kunt u werken met uw WiFi-netwerk thuis of via een internetkabel – die verbinding is over het algemeen stabieler dan het netwerk in een café of andere openbare gelegenheid.