Webinaraanbod

Webinar Uitspraak en spelling

Margreet Verboog
€ 34,90 incl. btw
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

Let op: aanmelden kan tot uiterlijk 17 april 16:00 uur. Meldt u zich later dan dit tijdstip aan dan kan uw deelname niet worden gegarandeerd.

 

De meeste cursisten leren het Nederlands uit een boek. Daarmee wordt de manier waarop ze naar taal kijken bepaald door het schrift, wat voor misverstanden kan zorgen: denk aan de 'u' als oe uitspreken. 

 

Wat kunt u verwachten?

In de webinar gaat Margreet Verboog in op de verschillen tussen uitspraak en spelling, en wat daarbij de struikelblokken voor cursisten zijn. Ze behandelt:

 

  • Accenten en intonatie
  • De rol van de docent bij uitspraaklessen
  • Het geven van feedback

 

Na afloop van de webinar weet u hoe u uw uitspraaklessen het meest effectief inricht.

Materiaal

De webinar hoort bij het NT2-cahier Uitspraak en spelling van Boom NT2.
Let op: deze titel is niet bij deelname aan de webinar inbegrepen. U kunt dit boek apart bestellen via de webshop.

 

Na afloop van de webinar ontvangt u:

 

  • Een persoonlijk certificaat van deelname
  • Een activatiecode die u gedurende 1 dag toegang geeft tot een terugkijkversie van de webinar
Trainers

Margreet Verboog is taalwetenschapper en logopedist gespecialiseerd in NT2. Ze werkt als zelfstandig adviseur en trainer taaldidactiek. Ze is de auteur van diverse NT2-cahiers voor docenten, waaronder Uitspraak en spelling.

 

Voorwaarden

NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.

 

  1. Aanmelding voor een webinar geschiedt door invulling van een aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
  2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor de webinar kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam u de volledige kosten voor deelname in rekening. U ontvangt dan wel een activatiecode die u gedurende 1 dag toegang geeft tot een terugkijkversie van de webinar in kwestie.

 

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de webinars van Boom NT2 Academie. De webinars vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.

 

Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de webinars van Boom NT2 Academie.

 

Technische voorwaarden

Browser

De webinars draaien in het programma WebinarGeek. Dit programma functioneert het beste in Google Chrome, maar is tevens getest op Mozilla Firefox (versie 49 of hoger), Mac Safari (versie 9 of nieuwer) en Internet Explorer 10, 11 en Edge (geen eerdere versies).

 

Apparaat

WebinarGeek werkt succesvol op Wndows 7 of hoger, Mac OS x Mavericks of hoger en Linux Ubuntu 10 of hoger. Een optimale werking op de smartphone of tablet kan niet worden gegarandeerd.

 

Internetverbinding

Voor deelname aan de webinar is een stabiele en snelle internetverbinding vereist. Het beste kunt u werken met uw WiFi-netwerk thuis of via een internetkabel – die verbinding is over het algemeen stabieler dan het netwerk in een café of andere openbare gelegenheid.