Inschrijven & Betalen

Boom NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam. Hieronder vindt u de algemene voorwaarden rondom de training uitgelicht. De complete algemene voorwaarden kunt u vinden via de link onderaan de tekst. Hebt u verder vragen over onze producten of over deze website? Neem dan contact op met Boom uitgevers Amsterdam, afdeling NT2 via (020) 5200 126 of academie@nt2.nl

 

  1. Aanmelding voor een training geschiedt door invulling van een aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur. 
  2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor de training kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam 50% van de kosten in rekening.
  3. Een training heeft een minimaal aantal deelnemers nodig om plaats te kunnen hebben. Indien dit aantal niet wordt bereikt, is Boom gerechtigd om de betreffende cursus uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang te annuleren wegens onvoldoende deelname, zonder jegens de Klant gehouden te zijn tot enige schadevergoeding. 
  4. Cursusmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik of gebruik binnen de organisatie van Klant en zal in geen geval commercieel worden gebruikt.

 
Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de trainingen van Boom NT2 Academie. De trainingen van Boom NT2 Academie vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden - Artikel 11 - omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.

Wanneer u zich aanmeldt voor een training, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden van de trainingen van Boom NT2 Academie.