Welkom bij DISK!

DISK is een digitale NT2 methode gericht op anderstalige leerlingen van ISK scholen. De methode is ontwikkeld door Uitgeverij Boom in samenwerking met de afdeling NT2 van de Vrije Universiteit en krijgt een ingrijpende herziening na de zomer van 2018. Al meer dan 120 scholen werken met deze methode! Op deze site vindt u alle informatie over de methode DISK.

Over DISK

DISK is een digitale NT2 methode gericht op anderstalige leerlingen in internationale schakelklassen (ISK’s). Het niveau loopt van 0 naar B1. 

 

Leerlingen werken in DISK aan de hand van twintig aansprekende thema’s zoals ‘Naar School’, ‘Muziek’ en ‘Social Media’. De thema's kunnen op drie verschillende niveaus worden gemaakt (beginner, halfgevorderd en gevorderd). Binnen een thema wordt er aandacht besteed aan de vier leerlijnen lezen, schrijven, luisteren en spreken. Daarnaast komen er in de methode diverse leermiddelen voor, zoals een uitspraaktrainer en woordenboek, waardoor het werken met DISK leuk en afwisselend blijft.

DISK 2.0 komt eraan!

disk

Met trots presenteren wij komend schooljaar de nieuwe DISK! Vanaf 1 september 2018 kunnen u en uw leerlingen aan de slag in het geheel verbeterde en zeer gebruiksvriendelijke systeem met een frisse nieuwe look. De intuïtieve navigatie en feedbacktool vergroten het gebruiksgemak voor zowel leerling als docent. 

Wat kunt u verwachten in DISK 2.0?

Lees hier alles over de veranderingen komend schooljaar >

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in DISK en wilt u de methode uitproberen?

Vraag dan een gratis proefaccount aan.

 

Wilt u met DISK gaan werken en zou u een training of presentatie willen volgen?

Ga voor meer informatie naar deze pagina op nt2academie.nl.

Hebt u vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!

Telefoonnummer: 020 - 520 01 26
E-mail: nt2@boomamsterdam.nl 

Privacy

Boom uitgevers Amsterdam vindt privacy belangrijk en heeft het ‘Convenant Digitale Onderwijsmiddelen en Privacy – Leermiddelen en toetsen ’ondertekend. Lees het Convenant in 10 punten samengevat en onze Privacy Policy.