Wat en hoe

Teksten en oefeningen
Nederlands in beeld bevat achttien lessen. Iedere les bestaat uit een aantal teksten. Bij iedere tekst hoort een oefenpagina. Hier worden extra voorbeelden gegeven die aansluiten bij de tekst. Ook staan hier nieuwe woordvormen, die de cursist in een oefening kan gebruiken.

 

Foto's

Het boek bevat ruim vierhonderd foto's die de betekenis van woorden en zinnen duidelijk maken. De foto's laten zaken en situaties zien waaruit de betekenis direct af te leiden is.

 

Audio

Bij elke les hoort audio. U kunt de teksten beluisteren op deze website. U kunt alle audio ook downloaden en opslaan op een cd, usb-stick of uw telefoon. 

 

Ga naar de audio bij Nederlands in beeld

Online programma
Het online oefenprogramma bestaat uit drie verschillende onderdelen. De drie delen samen zorgen voor een stevige basis voor het leren van de lessen en de methode. Daarnaast bevat Nederlands in beeld online ook een dialoogtrainer en extra oefenmateriaal.

 

Ga naar Nederlands in beeld online

 

Vertalingen

U kunt gratis woordenlijsten downloaden bij Nederlands in beeld. Er zijn vertalingen beschikbaar in het Engels, Arabisch, Perzisch (Farsi), Portugees, Russisch, Somalisch, Koerdisch (Sorani), Spaans en Tigrinya.

 

Ga naar de vertalingen van Nederlands in beeld