Nederlands voor buitenlanders

Basiscursus Nederlands voor buitenlanders - vierde editie

De Delftse methode verscheen vijfentwintig jaar geleden voor het eerst. Deze methode heeft in de afgelopen jaren haar reputatie inmiddels al ruimschoots bewezen; vele cursisten hebben de Nederlandse taal met deze effectieve methode eigen gemaakt. Deze vierde herziene editie is vernieuwd en verbeterd met actuele teksten, vertalingen en nieuwe oefenvormen op cd-rom.

 

Niveau - doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor hoogopgeleide beginners en leidt op tot A2 niveau. De cursus is geschikt voor gebruik in groepsverband en voor zelfstudie. Een goed vervolg is de Tweede Ronde (A2 > B1).

 

Inhoud

De methode Nederlands voor buitenlanders bestaat uit een tekstboek en een oefenboek. Daarnaast is al het lesmateriaal ook online beschikbaar. Zo kunt u zelf bepalen wat u het prettigst vindt werken. Gebruikt u liever het boek én het online materiaal? Dan kunt u gebruik maken van het voordelige combinatiepakket, waarmee u naast de boeken ook toegang krijgt tot het online lesmateriaal. 

 

Een volledig overzicht van en extra informatie over Nederlands voor buitenlanders kunt u vinden in onze webshop www.nt2.nl

 

Extra online materiaal

Als u inlogt op NT2 School krijgt u de pagina 'extra lesmateriaal' te zien. Op deze pagina vindt u onder andere:  

  • Woordenlijsten
  • De voorbereidende conversaties bij Nederlands voor buitenlanders
  • Effectief werken met de Delftse methode (voor docenten)
  • Online werken met NT2 School (voor docenten)