Auteurs

Alied Blom

Alied Blom is werkzaam als NT2-docent aan de Technische Universiteit in Delft.


Conny Wesdijk

Conny Wesdijk (Applied Linguistics, SIL, UK; Nederlands R.U.L; Interculturele Communicatie Universiteit Tilburg) is als docent en auteur verbonden aan het Instituut voor Taal en Academische Vaardigheden (ITAV) van de TU Delft.

Haar hoofdtaken zijn het verzorgen van NT2-onderwijs en ontwikkeling van NT2-leermiddelen. Zij deed onderzoek naar o.m. alfabetisering en taalontwikkeling in Afrika en is (mede)auteur van diverse uitgaven behorend tot de serie De Delftse Methode. Ook het opzetten van nieuwe cursussen (waaronder de Staatsexamentraining NT2 aan de TU Delft en kennisoverdracht middels lezingen en docententraining behoren tot haar takenpakket.


Klik hier voor meer informatie over ITAV en De Delftse Methode.


Gerard Kromhout

Gerard Kromhout werkt als ontwerper-programmeur aan educatieve en spelmatige software. Hij is heel aardig, heel lang, en houdt van taal. Veel van de online-cursussen bij Uitgeverij Boom zijn door hem gemaakt.

 

www.studiokromhout.nl


Joost de Keizer

Joost de Keijzer is sinds 1997 werkzaam als user-interface designer en productontwikkelaar van software. In samenwerking met Studio Kromhout heeft hij voor Uitgeverij Boom meerdere online cursussen gerealiseerd.

 

http://dekeijzer.org/