Meer informatie over Basiscursus 1

Basiscursus 1 is de Delftse methode voor laagopgeleide anderstaligen. In korte, aansprekende teksten leert iemand de circa 1000 belangrijkste woorden en woordvormen van het Nederlands. De methode bevat 16 lessen en elke les heeft 3 teksten. De prikkelende teksten bevatten veel KNS-thema's en de cursus is daarom een gedegen voorbereiding op het inburgeringsexamen.

 

Technische informatie

Om optimaal te kunnen werken met de cursus is het gebruik van het digitale oefenprogramma onmisbaar. De web-based versies van de programma’s van alle cursussen van de Delftse methode zijn compatibel met Mac en Windows computers, alle besturingssystemen en de browsers Internet Explorer, Firefox and Chrome. We adviseren klanten met een Macbook (Air of Pro) van juli 2011 of later en klanten met een PC of laptop zonder cd-rom drive om te werken met de online versie.

 

De cd-rom bij de oude editie werkt alleen op Windows. Mac-gebruikers wordt aangeraden om de Basiscursus 1 - herziene editie te bestellen of om te werken met Basiscursus 1 online.

 

De programmatuur van de Delftse methode maakt gebruik van Flash. Dit programma werkt niet op de IPad.

 

Doelgroep/ niveau
Basiscursus 1 is bestemd voor laagopgeleide beginners. Het vervolg op Basiscursus 1 is Basiscursus 2 (A1 > A2-niveau). De methode is geschikt voor gebruik in groepsverband én als zelfstudiemethode. Basiscursus 1 van De Delftse methode biedt een prima introductie op Nederlands voor buitenlanders, IJsbreker, Code, enz.

 

Inhoud
Basiscursus 1 is verkrijgbaar in twee verschillende edities, Basiscursus 1 en Basiscursus 1 Herziene editie

 

Basiscursus 1

Basiscursus 1 bestaat uit een tekstboek inclusief audio cd’s en toegang tot Basiscursus 1 online in NT2 SCHOOL. Naast het tekstboek is er ook een oefenboek waarmee je ook toegang krijgt tot de dialoogtrainer in NT2 SCHOOL. Daarnaast is al het lesmateriaal ook beschikbaar als online variant. Zo kunt u zelf bepalen wat u het prettigst vindt werken. Om u gebruik te kunnen laten maken van zowel de boeken als het online materiaal is er ook een voordelig combinatiepakket samengesteld waarmee u naast de boeken ook toegang krijgt tot het online lesmateriaal.

 

Basiscursus 1 (herziene editie)

Ook deze serie bestaat uit een tekstboek, een oefenboek en een online variant. De herziene editie van Basiscursus 1 bevat geen cd-rom meer. In plaats daarvan krijgt u met het boek toegang tot de herziene online dialoogtrainer in NT2 SCHOOL.

 

Een volledig overzicht van en extra informatie over de Basiscursus 1 kunt u vinden in onze webshop www.nt2.nl.

 

Extra online materiaal

Als u inlogt op NT2 School krijgt u de pagina 'extra lesmateriaal' te zien. Op deze pagina vindt u onder andere:

  • Woordenlijsten
  • Effectief werken met de Delftse methode (voor docenten)
  • Online werken met NT2 School (voor docenten)