Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
12Start, Antwoordenboek
12Start, Antwoordenboek
€ 8,50
Uitverkocht
Productoverzicht
12Start, Antwoordenboek

12Start, Antwoordenboek

Marion van der Meulen
Uitgave: boek Niveau: alle
Isbn: 9789048733316
€ 8,50
Uitverkocht
Beschrijving

Het 12Start-boekje helpt niet-westerse kinderen Nederlands blokschrift te leren schrijven. Kinderen kunnen zelfstandig in het schrijfboekje werken. Met behulp van QR-codes worden voorbeeldfilmpjes getoond die laten zien hoe de letters geschreven moeten worden. Het boekje kan ook heel goed thuis worden gebruikt. 

Inhoud

Het voordeel van dit boekje ten opzichte van een boekje uit een schrijfmethode is dat het perfect aansluit op de belevingswereld van leerlingen vanaf 10 jaar. Bovendien is er een link met taal (kinderen gaan bijvoorbeeld aan de slag met de werkwoorden en leren enkelvoud of meervoud gebruiken). Ook staan er langere teksten in om na te schrijven over thema’s, zoals vrijheid en het weer.

Doelgroep

Het boekje is bedoeld voor kinderen vanaf 10 jaar die het westerse schrift nog niet of onvoldoende beheersen. 12Start is ideaal voor AZC-scholen, internationale schakelklassen (ISK), maar ook voor individuele kinderen in regulier onderwijs. 

Auteurs

Marion van der Meulen

Productdetails
Isbn: 9789048733316
Uitgeverij: Zwijsen Uitgeverij
Afmetingen: 24.1 x 17.1 x 0.4 cm
Gewicht: 71 gram

Reviews '12Start, Antwoordenboek'

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent