Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
In zicht
In zicht
Middenopgeleiden naar NT2-niveau B1
€ 39,90
Productoverzicht
Cover In zicht
In zicht - Slide 2
In zicht - Slide 3
In zicht - Slide 4
In zicht - Slide 5
In zicht - Slide 6
In zicht - Slide 7
In zicht - Slide 8
In zicht - Slide 9
In zicht - Slide 10
In zicht - Slide 11
In zicht - Slide 12
In zicht - Slide 13
In zicht - Slide 14
In zicht - Slide 15

In zicht

Middenopgeleiden naar NT2-niveau B1

Wim Tersteeg, Sandra Duenk
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: a2-b1
Isbn: 9789058756152
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

In zicht is een toegankelijke NT2-methode die je van niveau A2 naar B1 helpt. De methode behandelt onderwerpen die aansluiten bij het dagelijks leven zoals: vrije tijd, geldzaken, werk en relaties. Bij elk thema vind je praktische informatie over het leven in Nederland. Bij het thema Werk krijg je bijvoorbeeld tips voor sollicitatiegesprekken. En bij het thema In contact lees je over stage lopen en diplomawaardering.

 

De taalhandelingen die in het boek aangeboden worden, sluiten nauw aan bij de spreek- en schrijfoefeningen van het staatsexamen NT2 programma I. Je oefent bijvoorbeeld met vragen stellen, adviseren, instructies geven, mening uiten en voorkeur geven.

 

In zicht is het vervolg op Van start. Na afronding van In zicht kan de methode Vooruit gebruikt worden ter voorbereiding op het staatsexamen NT2 programma 1.

 

Online omgeving met extra materiaal

Op www.nt2school.nl is het volgende bijbehorende materiaal te vinden:

  • de geluidsfragmenten
  • de transcripten
  • de antwoordsleutels van de oefeningen
  • materiaal voor de docenten

 

Nieuw vanaf eind september: In zicht heeft een nieuwe online leeromgeving. Alle gebruikers kunnen nu online extra oefenen met de woordenschat, grammatica en de luistervaardigheid. 

 

Met In zicht kun je op een gestructureerde manier stap voor stap aan aan de ontwikkeling van je Nederlands werken. Bij elk onderdeel wordt gewerkt vanuit de uitleg en gestuurde oefeningen naar meer vrije oefeningen. Op deze manier worden woordenschat, taalhandelingen en grammaticale structuren op verschillende manieren aangeboden en geoefend.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

In zicht bevat acht thema's. In het boek is er ruim aandacht voor woordenschat en grammatica. De oefeningen zijn nadrukkelijk verbonden aan een vaardigheid. Al het additionele materiaal zoals filmpjes, woordenlijsten en geluidsbestanden staan op www.nt2school.nl die met behulp van het boek toegankelijk is. 

Niveau

Na het doorwerken van de methode heeft iemand B1-niveau en kan hij of zij zich zelfstandig redden in het Nederlands. Vervolgmogelijkheden zijn Vooruit! of De finale, ter voorbereiding op een van de twee staatsexamens.

Doelgroep
  • Middenopgeleide anderstaligen binnen en buiten Nederland
  • Anderstaligen die een opleiding (willen) volgen of een beroep (willen) uitoefenen op mbo-niveau
  • Hogeropgeleiden die in een wat lager tempo willen leren
Auteurs

Wim Tersteeg en Sandra Duenk zijn beide NT2-docent bij Babel aan de Universiteit Utrecht. Samen met Maud Beersmans ontwikkelde Wim Tersteeg de populaire serie NT2 op maat, speciaal voor cursisten die zich voorbereiden op de Staatsexamens NT2. 

Productdetails
Isbn: 9789058756152
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 29.8 x 21.1 x 2.2 cm
Gewicht: 1078 gram
Pagina's: 276
Druk: 1
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kunt u gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'In zicht'

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent