Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Productoverzicht
Cover Uitspraaktrainer in de les
Uitspraaktrainer in de les - Slide 2
Uitspraaktrainer in de les - Slide 3
Uitspraaktrainer in de les - Slide 4
Uitspraaktrainer in de les - Slide 5
Uitspraaktrainer in de les - Slide 6
Uitspraaktrainer in de les - Slide 7
Uitspraaktrainer in de les - Slide 8
Uitspraaktrainer in de les - Slide 9
Uitspraaktrainer in de les - Slide 10
Uitspraaktrainer in de les - Slide 11
Uitspraaktrainer in de les - Slide 12

Uitspraaktrainer in de les

Uitspraakverbetering voor anderstaligen

Vita Olijhoek, Ruud Stumpel, Chris van Veen, Hinke van Kampen
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: alle
Isbn: 9789085067436
Levertijd 4-7 werkdagen
Beschrijving

Uitspraaktrainer in de les is een docentenboek met oefenmateriaal voor cursisten. Het grootste deel van het boek bestaat uit gedetailleerd uitgewerkte oefeningen voor zowel beginners als gevorderden, van laagopgeleid tot hoogopgeleid. De docent kan deze oefeningen meteen gebruiken in de les, dankzij de kant-en-klare werkbladen en het bijbehorende geluidsmateriaal. Behalve de oefeningen biedt het boek de docent inzicht in het belang van uitspraaktraining, helpt het bij de analyse van uitspraakproblemen en geeft het achtergrondinformatie over de uitspraak van het Nederlands.

 

Dit boek is bedoeld voor cursisten die Nederlands leren in Nederland. Voor wie Nederlands leert in Vlaanderen en aan zijn uitspraak wil werken, is er Goed gezegd.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heeft u 3 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

De computer is een geduldige uitspraaktrainer, waarmee cursisten eindeloos zelfstandig hun uitspraak kunnen oefenen en verbeteren. De uitspraakoefeningen beslaan alle onderdelen binnen de Nederlandse uitspraak die voor anderstaligen lastig kunnen zijn: klanken, woord- en zinsaccent, intonatie, verbonden spraak, en uitspraak en spelling. Er zijn oefeningen op twee niveaus: makkelijk en moeilijk. Per categorie is er een toets die meerdere keren te doen is, zodat iemand zijn uitspraak kan blijven verbeteren. Vier leerzame spellen zorgen ervoor dat de cursisten het oefenen ook willen voortzetten. Met dit product heeft u 3 jaar toegang tot de online versie met het lesmateriaal.

Niveau

Alle niveaus. 

Doelgroep

Iedere anderstalige die zijn uitspraak wil verbeteren. De toepassing is geschikt voor zowel hoog- als laagopgeleiden, beginners en gevorderden, in isk, vo, roc, bve, hbo, enz. Goed te gebruiken naast elke reguliere methode. Er is een apart boek voor docenten. 

Auteurs

Olijhoek, Vita

Stumpel, Ruud

Veen, Chris van

Kampen, Hinke van

Productdetails
Isbn: 9789085067436
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 24.0 x 16.8 x 1.2 cm
Gewicht: 348 gram
Pagina's: 180