Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Productoverzicht
Cover Klare Taal!
Klare Taal! - Slide 2
Klare Taal! - Slide 3
Klare Taal! - Slide 4
Klare Taal! - Slide 5
Klare Taal! - Slide 6
Klare Taal! - Slide 7
Klare Taal! - Slide 8
Klare Taal! - Slide 9
Klare Taal! - Slide 10
Klare Taal! - Slide 11
Klare Taal! - Slide 12
Klare Taal! - Slide 13
Klare Taal! - Slide 14

Klare Taal!

Uitgebreide basisgrammatica NT2

Jenny van der Toorn-Schutte
Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: 0-a1Niveau: a1-c1
Isbn: 9789085062585
€ 48,00
Uitverkocht
Beschrijving

Voor anderstaligen is Klare taal! een waar begrip. Al vele duizenden cursisten hebben de Nederlandse grammatica geleerd met dit boek. Op verzoek van docenten zijn in deze nieuwe editie nog meer oefeningen opgenomen en fouten gecorrigeerd, de uitleg is waar nodig aangepast en het boek bevat nu ook een het-woordenlijst. Deze herziening heeft een nieuwe, frisse vormgeving gekregen en is handzaam en stevig.

Klare taal! bestaat uit 88 lessen in drie delen: in deel 1 worden de grammaticale structuren behandeld, in deel 2 komt de functie van deze structuren aan de orde en in deel 3 kan de cursist de spelling en het gebruik van leestekens leren beheersen. De antwoorden van de oefeningen en de toetsen staan achter in het boek. Hierdoor is het boek ook geschikt voor zelfstudie.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

Klare taal! bestaat uit 88 lessen in drie delen: in deel 1 worden de grammaticale structuren behandeld, in deel 2 komt de functie van deze structuren aan de orde en in deel 3 kan de cursist de spelling en het gebruik van leestekens leren beheersen. De antwoorden van de oefeningen en de toetsen staan achter in het boek. Hierdoor is het boek ook geschikt voor zelfstudie. 

 

Voorin het boek vindt u een code die u 1 jaar toegang geeft tot Klare taal online

Niveau

Klare taal! is geschikt voor anderstaligen met minimaal enige jaren voortgezet onderwijs en kan gebruikt worden naast elke NT2-methode. Beginners, halfgevorderden en gevorderden cursisten kunnen werken met Klare Taal! Het vervolg op Klare taal! is Klare taal plus.

Doelgroep

Klare taal! is geschikt voor anderstaligen met minimaal enige jaren voortgezet onderwijs en kan gebruikt worden naast elke NT2-methode, in groepsverband of als zelfstudie (de antwoorden staan achterin het boek). 

Auteurs

Jenny van der Toorn-Schutte 
In 1979 werd Jenny van der Toorn-Schutte als docent Nederlands voor het blok gezet: ze moest een groep Vietnamese bootvluchtelingen Nederlands leren. Gelukkig was er de eerste weken een tolk beschikbaar die haar het verschil kon uitleggen tussen het Vietnamees en het Nederlands: een toontaal tegenover een flexerende taal. Zo ontstond deBasisgrammatica. Tegelijkertijd volgde ze een deeltijdstudie aan de VU: Interculturele Pedagogiek. Daarna volgde nog een doctoraalstudie Toegepaste Taalwetenschap in Nijmegen. 

 

Inmiddels heeft ze vele andere nationaliteiten lesgegeven. Het liefst met haar eigen lesmateriaal: Eenvoudige basisgrammaticaBeeldtaalNederland voor nieuwkomersOp wegOnderweg en Wegwijzer.

Productdetails
Isbn: 9789085062585
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 30.3 x 21.9 x 2.0 cm
Gewicht: 884 gram
Pagina's: 255