Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
LINK+ voor theoretisch geschoolden A2 > B1 - jaarlicentie
LINK+ voor theoretisch geschoolden A2 > B1 - jaarlicentie
€ 59,95
Productoverzicht
LINK+ voor theoretisch geschoolden A2 > B1 - jaarlicentie

LINK+ voor theoretisch geschoolden A2 > B1 - jaarlicentie

VU NT2
Uitgave: laptop Niveau: a2-b1
Isbn: 3009010005668
Direct via e-mail
Beschrijving

Écht anders lesgeven doe je met LINK+. Deze innovatieve methode biedt alles wat je nodig hebt voor doelgericht NT2-onderwijs in één digitaal programma.

Het platform is ontworpen op basis van recente wetenschappelijke inzichten én wensen uit de lespraktijk. LINK+ voorziet precies in de actuele behoeften van de NT2-docent en -cursist, en sluit perfect aan op het nieuwe inburgeringsstelsel. 

 

LINK+ is speciaal ontwikkeld voor theoretisch geschoolde anderstaligen en sluit aan op hun dagelijkse leefwereld, werk- of studiepraktijk. 

 

De prijs van dit product is per gebruiker per jaar. Je kunt ook kiezen voor een halfjaarlicentie.

Inhoud

LINK+  A2 > B1 bestaat uit 15 thema’s die aansluiten op de dagelijkse leefwereld, werk- of studiepraktijk van theoretisch geschoolde anderstaligen. In LINK+ maken cursisten grotere leerstappen en zijn de opdrachten cognitief uitdagend. Daarnaast zijn er nieuwe onderdelen aan LINK+ A2 > B1 toegevoegd die passen bij de doelgroep, zoals een praktijkopdracht als slotopdracht, een onderdeel waarin aandacht wordt besteed aan grammaticaal correcte productie en een reflectie-onderdeel aan het eind van elk thema.

 

LINK+ is:

  • Alles-in-één: een volledige taalcursus, toetsen, lesideeën, docenteninstructies, grammaticatool, Uitspraaktrainer, woordenboek NT2 en vertalingen in 16 talen op één platform
  • Interactief: een zelfsturende methode met automatische feedback én een handige berichtenservice voor het indienen en becommentariëren van huiswerk
  • Overzichtelijk: je ziet resultaten en voortgang van al je cursisten in een helder overzicht 
  • Op maat: je kunt je cursisten op groepsniveau én individueel niveau toegang geven tot het materiaal en gemakkelijk differentiëren, lessen arrangeren en extra oefeningen inzetten
  • Herkenbaar en functioneel: met thema’s en vaardigheden waar de cursist direct wat aan heeft in het dagelijks leven: besparen op je energiekosten, je weg vinden in het OV of een pakketje retour sturen
  • Gebruiksvriendelijk en toegankelijk: Dankzij de heldere vormgeving is navigeren zeer intuïtief en eenvoudig. Intensieve bijscholing of inwerken is daarom niet nodig.

 

Cursisten kunnen met de gratis app WRTS de LINK-woorden extra oefenen.

 

Voor een computerloze les is het LINK+ A2 > B1 werkboek apart verkrijgbaar.

 

Een kijkje nemen in LINK+ voor theoretisch geschoolden? Dat kan! Vraag nu vrijblijvend een gratis proeflicentie aan! 

 

Technische voorwaarden

  • LINK+ functioneert in de browsers Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox en Microsoft Edge. Het programma werkt NIET in Internet Explorer.
  • LINK+ is geschikt voor gebruik op tablets
  • Voor gebruik van LINK+ is een headset met koptelefoon en microfoon nodig.
  • De licentiecodes van digitale producten of sites kun je tot anderhalf jaar na aankoop activeren. Bij de licentie zelf staat hoe lang je kunt werken met de licentie vanaf het moment van activeren (twee weken, één maand, halfjaar, jaar). 
Niveau

A2 > B1 

Doelgroep

Theoretisch geschoolde volwassen anderstaligen met instapniveau A2. 

Auteurs

LINK+ A2 > B1 is ontwikkeld door het team van VU-NT2 Expert. 

Auteurs: Anne Hammers, Nadine Linger, Titia Boers en Chrissy Hosea.

Redactie: Titia Boers en Annemarie Nuwenhoud, met dank aan Lotte Minnema en Sandy Posthumus Meyjes.

 

Productdetails
Isbn: 3009010005668
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Docentlicentie aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis een proef-of docentlicentie van de uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'LINK+ voor theoretisch geschoolden A2 > B1 - jaarlicentie'

0
1
0
0
0

LINK+ A2-B1 een aanrader

Janine Dubbeldam | 12 april 2022
Lees- en luisterteksten zijn actueel, interessant en aantrekkelijk voor volwassenen. De verwerkingsoefeningen online vinden de cursisten leuk en stimulerend, en zeer leerzaam. De vele versta- en luisteroefeningen zijn echt heel goed. Het oefenen met het kunnen verstaan van spreektaal is broodnodig en een welkome aanvulling. Grammatica wordt in de verwerkingsoefeningen en in taak 7 niet aangeboden of geïntroduceerd. Mensen kunnen zelf oefenen met de onderwerpen die per hoofdstuk worden aangeboden. Een link naar de grammatica bij elk hoofdstuk ontbreekt mijns inziens, daar moet je als docent zelf aan de slag. De vele mogelijkheden voor grammatica oefeningen worden wel erg fijn gevonden, al is de uitleg hier en daar soms wat summier en missen een aantal onderwerpen (bijvoorbeeld oefenen met de verschillende toepassingen van zou/zouden). Wellicht dat die er op een later tijdstip nog bijgezet worden. De spreekoefeningen zijn oké en dagen uit. De schrijfoefeningen worden steeds uitgebreider en interessanter, de eerste hoofdstukken zijn het er nog wat weinig. Na 15 thema's zit het taalniveau van de cursisten naar mijn verwachting boven B1. Ik ben benieuwd naar LINK+ B1-B2, zo uitgebreid als A2-B1 lijkt me niet meer nodig. Minpuntje: Bij taak 7 kan de docent de (online) schrijfoefeningen die niet opgestuurd moeten worden, niet nakijken. Er is wat gehannes door de cursisten voor nodig om ook deze oefeningen door te sturen via berichten, noodzakelijk bij online lessen. Bij fysieke lessen is het geen probleem, dan kunnen de cursisten deze oefeningen in het werkboek maken. Het doorlopen van alle verwerkings- en grammatica oefeningen online en daarna taak 7 met de docent doorwerken, kost tijd. Een thema kost bij 2 lessen per week minimaal 2 weken. Dat zijn dan rond de 2 thema's per maand, met 15 thema's ben je snel minimaal 7-8 maanden kwijt, met hard studeren door goed gemotiveerde cursisten. En dan ben je echt heel snel. Maar de woordenschatkennis gaat verder dan B1, daar haal je qua tijd wel weer winst.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent