Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Op dinsdag 24 mei tussen 22.00 en 00.00 uur (CEST) vindt er een update plaats van nt2.nl. Hierdoor kan er downtime zijn. Onze excuses hiervoor.
×
Nederlands voor buitenlanders - Tekstboek + Online
Nederlands voor buitenlanders - Tekstboek + Online
Delftse methode
€ 106,95
Productoverzicht

Nederlands voor buitenlanders - Tekstboek + Online

Delftse methode

Bondi Sciarone
Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: 0-a2
Isbn: 9789058753649
Levertijd 1-2 werkdagen
€ 106,95
Beschrijving

Let op: De geheel herziene vijfde editie van deze methode is nu beschikbaar. 

 

In 43 lessen van niveau 0 naar A2.

Voor cursisten die de middelbare school hebben afgerond.

 

Voor cursisten die graag online werken, maar ook het boek bij de hand willen hebben, is dit pakket een voordelige combinatie. Het bevat het Nederlands voor buitenlanders - Tekstboek en geeft toegang voor de online versie. Het studieprogramma is opgebouwd uit 43 lessen. Iedere les bestaat uit een tekst, een luisteroefening, een schrijfoefening en een toets. Bij iedere les hoort ook een blokje grammatica. Zo oefenen de cursisten hun luister- en spreekvaardigheid en maken ze ondertussen kennis met de thema’s van het KNM-examen. 

 

De digitale oefenprogramma’s in NT2 SCHOOL maken zelfstudie gemakkelijker en effectiever. Zo zijn de teksten ‘aanklikbaar’, waarbij de vertaling van de woorden direct hoorbaar en zichtbaar is. Ook worden er online extra opdrachten en toetsen aangeboden. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online omgeving met het lesmateriaal.

 

Vertalingen

Nederlands voor buitenlanders bevat vertalingen in maar liefst 26 talen: Arabisch, Bulgaars, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koerdisch (Kurmanci), Litouws, Perzisch (Farsi), Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Servisch, Spaans, Thai, Tjechisch, Turks, Vietnamees en Zweeds.

 

 

Nederlands voor buitenlanders kan ook geheel online, zonder tekstboek worden gevolgd met de cursus Nederlands voor buitenlanders - Online.

 

Optioneel is het Nederlands voor buitenlanders - Oefenboek, met extra oefeningen die precies aansluiten bij de lessen in het tekstboek.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

 

Docenten

Wilt u meer weten over de Delftse methode? Bekijk dan hier de instructievideo voor docenten. Het is ook mogelijk om eens een kijkje te nemen in Delft om te zien hoe de methode wordt ingezet. Check onze agenda of neem contact op met: nt2@bua.nl.

Inhoud

Bij aanschaf van Nederlands voor buitenlanders - Tekstboek + Online ontvangt u het papieren boek en toegang tot de cursus in NT2 SCHOOL. Hier zijn de woordenlijsten gratis te downloaden. De aanschaf van het Nederlands voor buitenlanders - Oefenboek is optioneel: het bevat extra oefeningen die aansluiten bij de lessen uit het tekstboek.

 

Digitale middelen

Het gebruik het digitale materiaal is cruciaal voor het resultaat van de cursus. Het tekstboek bevat een inlogcode waarmee u toegang krijgt tot de cursus in NT2 SCHOOL.

 

De online versies van alle Delftse methodecursussen zijn compatibel met Mac en Windows, en met de volgende browsers:

  • Chrome
  • Firefox
  • Internet Explorer

 

De Delftse methode online maakt gebruik van Flash. Dit programma werkt niet op de iPad. Voor iPad, iPhone en Android is er de Delftse methode - App.

Niveau

Nederlands voor buitenlanders start op niveau 0 en eindigt op niveau A2. A2 is het vereiste niveau voor het Inburgeringsexamen in Nederland.

 

Het vervolg op Nederlands voor buitenlanders is Tweede ronde, die de cursisten van niveau A2 naar B1 brengt.

Doelgroep

Nederlands voor buitenlanders is bestemd voor cursisten die

  • de middelbare school (vmbo, havo of vwo) hebben afgerond
  • een vervolgopleiding doen of hebben gedaan op mbo-, hbo- of universitair niveau

 

De methode is geschikt voor gebruik in groepsverband én als zelfstudiemethode.

 

Voor beginners die geen middelbareschoolopleiding hebben afgerond is er Basiscursus 1 (0 > A1) of Basiscursus 2 (A1 > A2).

Auteurs

Bondi Sciarone is een van de grondleggers van de Delftse methode. Hij is een autoriteit op het gebied van Nt2-onderwijs aan anderstaligen. 

 

Piet Meijer (algemene taalwetenschap, R.U.Leiden) is als docent en coördinator verbonden aan het Instituut voor Taal en Academische Vaardigheden (ITAV) van de TU Delft. Zijn hoofdtaken zijn het verzorgen van NT2-onderwijs en ontwikkeling van Nt2-leermiddelen. Hij verrichtte onderzoek naar o.m. de effectiviteit van invuloefeningen en luistertraining, is medeauteur van diverse uitgaven behorend tot de serie De Delftse Methode en van leermiddelen voor specifieke vakgebieden. Ook traint hij (aanstaande) docenten en adviseert instellingen m.b.t. de leermiddelen en didactiek van De Delftse Methode.

Productdetails
Isbn: 9789058753649
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 21.1 x 18.3 x 2.3 cm
Gewicht: 642 gram
Pagina's: 272

Reviews 'Nederlands voor buitenlanders - Tekstboek + Online'

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent