Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Geregeld spreken
Geregeld spreken
Regels begrijpen, oefenen en doen
€ 27,50
Productoverzicht
Geregeld spreken
Geregeld spreken - Slide 2
Geregeld spreken - Slide 3
Geregeld spreken - Slide 4
Geregeld spreken - Slide 5
Geregeld spreken - Slide 6
Geregeld spreken - Slide 7
Geregeld spreken - Slide 8
Geregeld spreken - Slide 9
Geregeld spreken - Slide 10
Geregeld spreken - Slide 11
Geregeld spreken - Slide 12
Geregeld spreken - Slide 13
Geregeld spreken - Slide 14

Geregeld spreken

Regels begrijpen, oefenen en doen

Ditte Oost, Monique Schoorl
Uitgave: boek Niveau: a1-a2Niveau: a1Niveau: a2
Isbn: 9789024422012
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Meer tijd voor actief spreken in de les en toch de Nederlandse grammatica inslijpen bij jouw (praktisch geschoolde) cursisten? In de spreekmethode Geregeld spreken worden de basisregels van de Nederlandse taal uitgelegd en ingeoefend door middel van doelgerichte spreekoefeningen.

 

Met deze methode leren cursisten stapsgewijs hoe ze grammaticale regels toepassen in het dagelijks leven. Hiervoor ontwikkelden de auteurs een nieuw model. Elke les bestaat uit vier onderdelen:

 

Stap 1: Begrijpen

De docent geeft voorbeelden, regels en instructie; cursisten zeggen na. Hier wordt ook de 123-methode toegepast, een systeem om cursisten zonder complexe grammaticale termen de Nederlandse woordvolgorde uit te leggen.

 

Stap 2: Oefenen

De cursist gaat aan de slag met praatplaten en oefeningen, en gaat van geleide naar minder geleide opdrachten. Cursisten werken continu, veelal in duo's, lezen elkaar voor en zeggen na.

 

Stap 3: Doen

Als de informatie voldoende begrepen wordt en er genoeg geoefend is, krijgen de cursisten vrijere oefeningen waarin ze het geleerde moeten gaan toepassen. De les wordt afgerond met een spontane spreekoefening.

 

Stap 4: Herhalen

Iedere les wordt er een aantal oefeningen als huiswerk opgegeven om thuis alles nog een keer te herhalen en de nodige kilometers te maken.

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

Inhoud

Geregeld spreken is een klassikale spreekmethode, die te gebruiken is naast iedere totaalmethode. Bovendien is elke les op ieder gewenst moment los in te zetten: je kunt als docent dus eenvoudig selecteren op onderwerpen waar jouw cursisten behoefte aan hebben.

Niveau

A1, A2

Doelgroep

Praktisch geschoolde beginners.

Auteurs

Monique Schoorl

Ditte Oost

Productdetails
Isbn: 9789024422012
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 24.0 x 17.3 x 1.6 cm
Gewicht: 457 gram
Pagina's: 216
Druk: 1
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Geregeld spreken'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent