Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Wind mee
Wind mee
€ 39,90
Productoverzicht
Cover Wind mee
Wind mee - Slide 2
Wind mee - Slide 3
Wind mee - Slide 4
Wind mee - Slide 5
Wind mee - Slide 6
Wind mee - Slide 7
Wind mee - Slide 8
Wind mee - Slide 9
Wind mee - Slide 10
Wind mee - Slide 11

Wind mee

Sandra Duenk
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: a1-a2
Isbn: 9789024419791
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

Wind mee maakt onderdeel uit van een basismethode Nederlands als tweede taal voor volwassenen die in eenvoudige, gestructureerde stappen Nederlands willen leren. Wind mee is het vervolg van Klim opDe inhoud en manier van leren is het meest geschikt voor mensen die een praktisch beroep (willen) uitoefenen en voor NT2-leerders op mbo-niveau die meer herhaling nodig hebben voor het leren van de taal. Het startniveau is A1 en het eindniveau is A2. Wind mee bereidt de cursist voor op het inburgeringsexamen.

 

In de tien thema’s van Wind mee leert de cursist doelgericht de basiswoordenschat en een veelheid aan praktische taalhandelingen in alledaagse contexten. In het boek zijn de oefeningen duidelijk geordend op vaardigheid: luisteren, (begrijpend) lezen, schrijven, (na)spreken en grammatica. De oefeningen zijn eenvoudig en door het steeds aanbieden op een verschillende manier wordt de woordenschat goed ingeslepen. Ieder thema sluit af met een dictee, een uitspraakoefening en een oefening met flashcards.

 

In NT2 School vindt u lesondersteunend multimediaal materiaal behorende bij Wind mee. 

 

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

 

Inhoud

Op www.nt2school.nl kan de cursist zelfstandig en interactief extra oefenen met de nieuwe woorden en met spreken. Ook vindt hij daar de geluidsfragmenten, de antwoordsleutels en de woordenlijsten per hoofdstuk met vertaling. De docent kan op dezelfde site terecht voor de docentenhandleiding en voor methode-afhankelijke toetsen per thema.

Niveau

A1 > A2.

Doelgroep

NT2-leerders die een praktisch beroep (willen) uitoefenen en NT2-leerders op mbo-niveau die meer herhaling nodig hebben voor het leren van de taal.

Auteurs

Sandra Duenk

Productdetails
Isbn: 9789024419791
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 29.8 x 21.1 x 1.9 cm
Gewicht: 898 gram
Pagina's: 200
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kunt u gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Wind mee'

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent