Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
MyMethods NT2
MyMethods NT2
Jaarabonnement op de grootste NT2-werkvormenbank
€ 24,95
Productoverzicht
Cover MyMethods NT2

MyMethods NT2

Jaarabonnement op de grootste NT2-werkvormenbank

Uitgave: laptop Niveau: alle
Isbn: 7050/99
Direct via e-mail
Beschrijving

Als docent is het soms lastig te variëren in uw lessen, zeker als ook de tijd het niet toelaat om nieuwe en creatieve werkvormen voor de les te bedenken. MyMethods biedt u hiervoor een oplossing: een databank met maar liefst meer dan 600 inspirerende werkvormen. Meer dan 180 van deze werkvormen zijn speciaal ontwikkeld voor de NT2-les. Door het gebruik van de juiste werkvorm kunt u uw les effectiever, efficiënter en doelgerichter laten verlopen. Bovendien bepaalt de wijze waarop u uw les inricht, het gedrag dat uw cursisten laten zien. Maak uw lessen afwisselend door af en toe een nieuwe werkvorm te gebruiken om cursisten actief met taal bezig te laten zijn, ze te laten praten, om elkaar te leren kennen, om ze te leren samenwerken enzovoort. 

 

Met een jaarabonnement op MyMethods heeft u onbeperkt toegang tot een grote verzameling van de mooiste werkvormen. Bovendien wordt het aanbod NT2-werkvormen regelmatig aangevuld. De voorwaarden voor abonnementsproducten vindt terug in onze algemene voorwaarden

Inhoud

Een digitaal platform met maar liefst meer dan 600 werkvormen. Het platform is groeiende, en regelmatig worden er nieuwe, speciaal voor de NT2-les ontwikkelde, werkvormen toegevoegd. Door gebruik te maken van de uitgebreide filters komt u snel en eenvoudig uit bij de voor uw les(doelen) meestgeschikte werkvormen. 

Niveau

De werkvormen zijn speciaal voor NT2-docenten en zijn in veel gevallen niet gebonden aan het taalniveau van uw cursist. 

Doelgroep

NT2-docenten

Productdetails
Isbn: 7050/99
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'MyMethods NT2'

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent