Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
In zicht online only
In zicht online only
Middenopgeleiden naar NT2-niveau B1
€ 29,90
Productoverzicht
Cover In zicht online only
In zicht online only - Slide 2
In zicht online only - Slide 3
In zicht online only - Slide 4
In zicht online only - Slide 5
In zicht online only - Slide 6
In zicht online only - Slide 7
In zicht online only - Slide 8
In zicht online only - Slide 9
In zicht online only - Slide 10
In zicht online only - Slide 11
In zicht online only - Slide 12
In zicht online only - Slide 13
In zicht online only - Slide 14
In zicht online only - Slide 15

In zicht online only

Middenopgeleiden naar NT2-niveau B1

Sandra Duenk, Wim Tersteeg
Uitgave: laptop Niveau: a2-b1
Isbn: 3009010002339
Direct via e-mail
Beschrijving

Dit is een online only-product. U krijgt bij aanschaf toegang tot het online materiaal en het digitaal doorbladerbare boek. 

 

Om het papieren boek te bestellen klikt u hier

 

In zicht is een toegankelijke NT2-methode die u van niveau A2 naar B1 helpt. De methode behandelt onderwerpen die aansluiten bij het dagelijks leven zoals: vrije tijd, geldzaken, werk en relaties. Bij elk thema vindt u praktische informatie over het leven in Nederland. Bij het thema Werk krijgt u bijvoorbeeld tips voor sollicitatiegesprekken. En bij het thema In contact leest u over stage lopen en diplomawaardering.

 

De taalhandelingen die in het boek aangeboden worden, sluiten nauw aan bij de spreek- en schrijfoefeningen van het staatsexamen NT2 programma I. U oefent bijvoorbeeld met vragen stellen, adviseren, instructies geven, mening uiten en voorkeur geven.

 

Met In zicht kunt u op een gestructureerde manier stap voor stap aan aan de ontwikkeling van uw Nederlands werken. Bij elk onderdeel wordt gewerkt vanuit de uitleg en gestuurde oefeningen naar meer vrije oefeningen. Op deze manier worden woordenschat, taalhandelingen en grammaticale structuren op verschillende manieren aangeboden en geoefend.

 

In zicht is het vervolg op Van start. Na afronding van In zicht kan de methode Vooruit gebruikt worden ter voorbereiding op het staatsexamen NT2 programma 1.

 

Bij aanschaf van dit product ontvangt u een activatiecode die u één jaar toegang geeft tot het digitaal doorbladerbare boek en de bijbehorende website met alle filmpjes, woordenlijsten en geluidsbestanden.

 

Nieuw: In zicht heeft een nieuwe online leeromgeving. Alle gebruikers kunnen nu online extra oefenen met de woordenschat, grammatica en de luistervaardigheid. 

Niveau

Na het doorwerken van de methode heeft iemand B1-niveau en kan hij of zij zich zelfstandig redden in het Nederlands. Vervolgmogelijkheden zijn Vooruit! of De finale, ter voorbereiding op een van de twee staatsexamens.

Doelgroep
  • Middenopgeleide anderstaligen binnen en buiten Nederland
  • Anderstaligen die een opleiding (willen) volgen of een beroep (willen) uitoefenen op mbo-niveau
  • Hogeropgeleiden die in een wat lager tempo willen leren
Auteurs

Wim Tersteeg en Sandra Duenk zijn beide NT2-docent bij Babel aan de Universiteit Utrecht. Samen met Maud Beersmans ontwikkelde Wim Tersteeg de populaire serie NT2 op maat, speciaal voor cursisten die zich voorbereiden op de Staatsexamens NT2. 

Productdetails
Isbn: 3009010002339
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Docentlicentie aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kunt als docent gratis een proef- of docentlicentie van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'In zicht online only'

1
1
0
0
0

heel goed boek

Jenny | 8 november 2021
Heel goed.

inzichtelijk boek

Richard Gielens | 8 juli 2021
In zicht is een fijn werkboek voor leerlingen die het A-2 niveau behaald hebben, maar verder willen werken aan hun woordenschat en grammatica. ze ervaren via deze lesstof hoe gevarieerd, maar ook rijk Nederlands kan zijn. de woordenschat bevat ook termen die jongeren gebruiken en dat maakt het zo herkenbaar!
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent