Productoverzicht
Cover Vooruit!
Vooruit! - Slide 2
Vooruit! - Slide 3
Vooruit! - Slide 4
Vooruit! - Slide 5
Vooruit! - Slide 6
Vooruit! - Slide 7
Vooruit! - Slide 8
Vooruit! - Slide 9
Vooruit! - Slide 10
Vooruit! - Slide 11

Vooruit!

Voorbereiding op het Staatsexamen NT2 I

Annet Berntsen, Merel Borgesius, Teun van Iperen
Uitgave: boekUitgave: website Niveau: b1
Isbn: 9789085069966
Beschrijving

Je voorbereiden op het Staatsexamen is net als je gereedmaken voor een belangrijke sportwedstrijd: je moet oefenen, oefenen, oefenen. Alleen door stevig te trainen kun je de vereiste vaardigheden onder de knie te krijgen.

 

Vooruit! is de examenvoorbereiding voor het Staatsexamen NT2 programma I. Door veel training met origineel en authentiek oefenmateriaal worden de cursisten voorbereid op het examen. Na het doorlopen van Vooruit! komen ze op het echte examen niet meer voor verrassingen te staan.

 

Het online product is geschikt voor laptop en pc, de werking op smartphones en tablets kan niet worden gegarandeerd. Deze online dienst werkt binnen de meest gangbare internetbrowsers. Met dit product heeft u 1 jaar toegang tot de online omgeving met het lesmateriaal.

Inhoud

Vooruit! bestaat uit zeven hoofdstukken: Media, Opleidingen, Wereldburger, Stage en werk zoeken, Aan het werk, Veilig en gezond, en Vrije tijd, eigen tijd. In de eerste vier hoofdstukken staat het aanleren van de examenvaardigheden centraal. Ook is er veel aandacht voor strategieën en krijgt de cursist handige examentips. De hoofdstukken 5 tot en met 7 bootsen steeds meer de examensituatie na.

 

De training bevat veel oefeningen die de cursist uiteindelijk genoeg vertrouwen geven om het examen met succes af te leggen. Ieder thema bevat een afsluitende examenopdracht die iemand helemaal zelfstandig moet kunnen doen.

 

Naast het werkboek bestaat Vooruit! ook uit een site waar nog veel meer lesmateriaal te vinden is: 

  • luister- en videofragmenten
  • extra oefeningen
  • hulpmiddelen
  • antwoorden
  • transcripten van de audio
  • docentenhandleiding
Niveau

Deze methode is een echte examentraining. De cursist moet al niveau B1 hebben.

Doelgroep

Vooruit! is bedoeld voor halfgevorderde studenten met niveau B1 en voor midden- en hoogopgeleiden die Staatsexamen NT2 programma I willen doen. Als voorbereiding op Vooruit!, kan iemand De Sprong gebruiken.

Auteurs

Annet Berntsen 

Merel Borgesius 

Teun van Iperen

Productdetails
Isbn: 9789085069966
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 29.8 x 21.0 x 1.3 cm
Gewicht: 613 gram
Pagina's: 182