Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
LINK A2 > B1 - halfjaarlicentie
LINK A2 > B1 - halfjaarlicentie
Praktisch- en middengeschoolden van niveau A2 naar B1
€ 36,95
Productoverzicht

LINK A2 > B1 - halfjaarlicentie

Praktisch- en middengeschoolden van niveau A2 naar B1

VU NT2
Uitgave: laptopUitgave: mobiel Niveau: a2-b1
Isbn: 3009010002391
Direct via e-mail
Beschrijving

Écht anders lesgeven doe je met LINK. Deze innovatieve methode biedt alles wat je nodig hebt voor doelgericht NT2-onderwijs in één digitaal programma.

Het platform is ontworpen op basis van recente wetenschappelijke inzichten én wensen uit de lespraktijk. LINK voorziet precies in de actuele behoeften van de NT2-docent en -cursist, en sluit perfect aan op het nieuwe inburgeringsstelsel. 

 

De prijs van dit product is per gebruiker per halfjaar. Je kunt ook kiezen voor een jaarlicentie.

Inhoud

LINK A2 > B1 brengt praktisch- en middengeschoolde anderstaligen in 15 thema's van niveau A2 naar B1. Beginners kunnen starten met LINK 0 > A2.

Bij aanschaf van dit product ontvangt je een code waarmee je een halfjaar via NT2 School toegang krijgt tot de cursus. Daarna kun je de licentie verlengen.

 

LINK is: 

  • Alles-in-één: een volledige taalcursus, toetsen, lesideeën, docenteninstructies, grammaticatool, Uitspraaktrainer, woordenboek NT2 en vertalingen in 16 talen op één platform
  • Interactief: een zelfsturende methode met automatische feedback én een handige berichtenservice voor het indienen en becommentariëren van huiswerk
  • Overzichtelijk: je ziet resultaten en voortgang van al je cursisten in een helder overzicht 
  • Op maat: je kunt je cursisten op groepsniveau én individueel niveau toegang geven tot het materiaal en gemakkelijk differentiëren, lessen arrangeren en extra oefeningen inzetten
  • Herkenbaar en functioneel: met thema’s en vaardigheden waar de cursist direct wat aan heeft in het dagelijks leven: besparen op je energiekosten, je weg vinden in het OV of een pakketje retour sturen
  • Gebruiksvriendelijk en toegankelijk: Dankzij de heldere vormgeving is navigeren zeer intuïtief en eenvoudig. Intensieve bijscholing of inwerken is daarom niet nodig. 

 

Cursisten kunnen met de gratis app WRTS de LINK-woorden extra oefenen.

 

Voor een computerloze les is het Link Werkboek A2 > B1 apart verkrijgbaar. 

 

LINK online inzien? Vraag dan vrijblijvend een gratis proeflicentie aan of bekijk gratis het LINK-webinar, waarin auteur Carola van der Voort je meeneemt door het programma.

 

Technische voorwaarden

  • LINK+ functioneert in de browsers Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox en Microsoft Edge. Het programma werkt NIET in Internet Explorer.
  • LINK+ is geschikt voor gebruik op tablets
  • Voor gebruik van LINK+ is een headset met koptelefoon en microfoon nodig.
  • De licentiecodes van digitale producten of sites kun je tot anderhalf jaar na aankoop activeren. Bij de licentie zelf staat hoe lang je kunt werken met de licentie vanaf het moment van activeren (twee weken, één maand, halfjaar, jaar). 
Niveau

A2 > B1

Doelgroep

Praktisch- en middengeschoolde volwassen anderstaligen met instapniveau A2.

Auteurs

Ontwikkeld door het team van VU-NT2 Expert.

 

Auteurs:

Anne Hammers

Lotte Minnema

Chrissy Hosea

m.m.v.: Carola van der Voort en Titia Boers

Productdetails
Isbn: 3009010002391
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'LINK A2 > B1 - halfjaarlicentie'

2
1
1
0
0

Mooi product, maar nog niet perfect

Pieter Maessen | 17 augustus 2022
Ik gebruik Link A2-B1 om een nieuwe Nederlander te helpen zijn Nederlands te verbeteren. Ik vind het mooi dat het met toepasselijke thema's is opgezet. Dat blijkt motiverend te werken. Er is ook veel afwisseling en de oefeningen kunnen snel worden gemaakt, waardoor er vaart in zit. Het navigeren door de opgaven gaat er echter niet gemakkelijk. Wanneer je iets aanklikt gebeuren er dingen die je niet verwacht. En het slepen met woorden naar een hokje gaat niet goed want het doelhokje is niet goed in beeld. Dat vergt heel veel behendigheid en is irritant.

zeer compleet en goed doordacht

Bogaers Taleninstituut BV- Jolanda van der Meijden | 26 juli 2021
Nog altijd bewonder ik de maker; het zijn vakmensen die weten hoe het werkt in de praktijk!

Link Licentie A2>B1

Inge | 22 juli 2021
Het is een prettige methode, je kan goed de voortgang van de deelnemers monitoren. Zowel voor ons als opleider als onze docent en klant prettig om mee te werken.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent