Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
DigLin+ (halfjaarlicentie)
DigLin+ (halfjaarlicentie)
Digitaal alfabetiseringsmateriaal voor anderstaligen
€ 24,50
Productoverzicht

DigLin+ (halfjaarlicentie)

Digitaal alfabetiseringsmateriaal voor anderstaligen

Ineke van de Craats, Jan Deutekom
Uitgave: laptop Niveau: 0-a2Niveau: a2-b1
Isbn: 9789058754318
Direct via e-mail
Beschrijving

Wil je snel aan de slag met Nederlands? Wil je beginnen bij de klanken van het Nederlands?  Wil je weten hoe je de letters kunt maken? Wil je verhalen lezen op jouw niveau? Wil je de grammatica op natuurlijke wijze aanleren? Wil je een methode die aandacht heeft voor álle vaardigheden? 

 

DigLin+ Nederlands biedt alles wat je nodig hebt om te starten met Nederlands leren van 0 naar B1-niveau. DigLin+ is geschikt voor analfabeten, andersalfabeten, kinderen en volwassenen van laag- tot hoogopgeleid in Nederland, Vlaanderen (er is ook Vlaamse audio!) en daarbuiten. In drie jaar tijd is DigLin+ uitgegroeid tot een van de meestgebruikte en succesvolste lespakketten.

 

DigLin+ is uitgebreid met een speciale Junior-module. Hierin staan teksten, opdrachten en spelletjes die aansluiten op het niveau en de leefomgeving van kinderen vanaf 8 jaar. 

 

De volledig online methode DigLin+ is altijd up to date, opbouwend, uitdagend en compleet! 

 

De prijs van dit product is per gebruiker per halfjaar. Je kunt ook kiezen voor een jaarlicentie.

Inhoud

DigLin+ kent twee belangrijke uitgangspunten: autonoom leren en impliciet leren. De alfaleerder navigeert steeds zelfstandiger door het programma en houdt zelf zijn werkschema’s en voortgang bij. Hierdoor krijgt hij zelf zicht op wat er allemaal te leren valt, groeit zijn motivatie en beklijft het geleerde beter. Door ingebouwde patronen in de oefeningen wordt hij of zij zonder expliciete instructie ontvankelijk gemaakt voor regelmaat in taal en schrift.

 

DigLin+ biedt veel verschillende soorten oefeningen voor verschillende onderdelen, zoals klanken en letters, spellen, luisteren en schrijven. De oefeningen zijn opbouwend en uitdagend. Ze bevatten een spelelement dat motiveert tot afmaken, zoals bingo of memory. Ook bevat DigLin+ een aantal thema's, zoals vervoer, vrije tijd en gezondheid, die themawoorden met ondersteuning in context aanbieden. 

 

Ben je docent en wil je DigLin+ online inzien? Vraag dan vrijblijvend een gratis proeflicentie aan of bekijk de korte instructievideo's met uitleg over de achtergrond van het programma, de verschillende onderdelen en hoe je cursisten ermee aan de slag kunnen gaan. In de uitgebreide handleiding vind je alles over de opzet, het gebruik en de wetenschappelijke verantwoording van DigLin+.

 

Werkboek

Het zwaartepunt van DigLin+ is het online programma. Het lesmateriaal kan worden aangevuld met drie los verkrijgbare werkboeken, die suggesties bieden voor verdere verwerking in de klas om zo nog meer uit DigLin+ te halen:

De werkboeken kun je apart bestellen en zijn niet inbegrepen bij de digitale methode.

 

Systeemeisen en voorwaarden

  • Diglin+ is ontwikkeld en getest voor de browsers Google Chrome, Mozilla Firefox en Apple Safari. De werking van DigLin+ in de browser Internet Explorer en Microsoft Edge kunnen wij niet garanderen.
  • De licentiecodes van digitale producten of sites kun je tot anderhalf jaar na aankoop activeren. Bij de licentie zelf staat hoe lang je kunt werken met de licentie vanaf het moment van activeren (twee weken, één maand, halfjaar, jaar). 

Niveau

DigLin+ is bedoeld voor cursisten die analfabeet, semi-analfabeet of andersalfabeet zijn en loopt van niveau A0 tot B1. Binnen DigLin+ is er bovendien een speciale Junior module, met teksten bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar oud. 

Doelgroep

DigLin+ levert oefenmateriaal voor verscheidene groepen leerders en is heel geschikt voor analfabeten, andersalfabeten, jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen. DigLin+ bevat naast de klank-tekenkoppeling ook onderdelen die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen vanaf 6 jaar.

Auteurs

Jan Deutekom

Ineke van de Craats

Productdetails
Isbn: 9789058754318
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam

Reviews 'DigLin+ (halfjaarlicentie)'

4
1
0
0
0

Besteling Diglin+

N. Mohamed | 18 april 2023
De levering van de codes gaat erg snel, vaak dezelfde dag en is erg klantvriendelijk.

Fantastisch leermiddel!

M.Amraoui | 17 maart 2023
Het is nooit saai voor de cursisten.

Fijne methode

Karlien | 29 januari 2023
De cursist kan makkelijk zelf de weg vinden in het menu. De oefeningen zijn gevarieerd en uitdagend. De moeilijkheidsgraad loopt gefaseerd op. Mooi zijn ook de filmpjes met de schrijfwijze per letter.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent