Gratis thuisbezorgd vanaf € 20,=
Gratis retourneren
Retourneren tot 14 dagen na ontvangst

Nieuws

Nieuw! De Boom NT2 Academie
Eén platform voor de bevordering van de deskundigheid van NT2-docenten en taalvrijwilligers

De Boom NT2 Academie biedt voor zowel beginnende als ervaren taalvrijwilligers en NT2-docenten diverse, interessante trainingen ter bevordering van de deskundigheid. Bevorder uw deskundigheid en richt zo uw lessen nog beter in!

Liefs uit...

Sta jij op het punt om jouw grote liefde vanuit het buitenland naar Nederland te halen om hier een toekomst op te bouwen?

De Tweede ronde van de Delftse methode is herzien! Met de nieuwe Tweede rondega je in 42 lessen van niveau A2 naar B1. Deze cursus is het vervolg op Nederlands voor buitenlanders (het Groene boek).

Woensdag 25 juni was de première van de voorstelling Hotel Hallo in Nederland. Speciaal voor deze gelegenheid nodigde Boom uitgeverij Amsterdam tweehonderd kinderen uit om de voorstelling bij te wonen.

Een juiste spelling is in hoge mate afhankelijk van het verstaan van de juiste klanken. Een gebrekkige luistervaardigheid kan dan ook de oorzaak zijn van een slechte spelling in het Nederlands.

Het nieuwste nummer van tijdschrift Les is verschenen, nr. 197! Een dubbeldik nummer met een uitgebreid overzicht van alle NT2-leermiddelen in Nederland en Vlaanderen.

Hotel Hallo heeft een nieuwe website, helemaal in stijl van het vrolijke boek. Op de vernieuwde website zijn alle liedjes, verhalen en radioshows te vinden.

De inlogpagina voor NT2 en NT2 SCHOOL is vernieuwd! Inloggen is nu nog eenvoudiger.

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe NT2-catalogus. In de catalogus vindt u een overzicht van alle oude vertrouwde titels en uitgaven die nog moeten verschijnen.

Verrijk je kennis over het NT2-onderwijs met deze toegankelijke bundel met wetenschappelijke onderzoeken over verschillende facetten binnen het NT2-onderwijs

Het eerste schooljaar zit er alweer op voor Hotel Hallo. Het afgelopen jaar hebben veel kinderen met Hotel Hallo een vliegende start gemaakt met het leren van de Nederlandse taal.

Bereid je voor op het ONA-examen
Het boek ter voorbereiding op het ONA-examen

Sinds januari 2015 is het KNS-examen aangepast. Nieuw is het onderdeel Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA).

De eerste groep Spaanse studenten van Elycio talen is geslaagd voor hun toets Nederlands op B1 niveau. Zij vertrekken binnenkort naar Nederland om in de zorg te gaan werken.

Heidi Aalbrecht en Pyter Wagenaar, auteurs van het Handboek voor de redacteur, hebben de Kruyskampprijs gewonnen voor hun Woordenboek van het Algemeen Onbeschaafd Nederlands.

Het Taalakkoord is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om in samenwerking met 29 bedrijven taal op de werkvloer een flinke impuls te geven.