Gratis thuisbezorgd vanaf € 20,=
Gratis retourneren
Retourneren tot 14 dagen na ontvangst

Nieuws

Lekker huilen in de klas!
of snotteren thuis

Smartlappen biedt hulp bij het praten over emoties in de klas en het vergroten van de woordenschat rondom emoties voor jong en oud. Het is belangrijk om te weten wat er in jezelf en in de mensen om je heen omgaat. Als je dan de juiste woorden weet, zodat je je gevoelens kunt uitdrukken en medeleven kunt tonen, dat helpt! 

Anders lesgeven met LINK
Doelgericht én alles behalve saai

Écht anders lesgeven doet u met LINK, een digitale methode die zich kenmerkt door toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en een intuïtieve navigatie. LINK activeert het leerproces en is alles behalve saai. Nu ook verkrijgbaar in A2 > B1.

Rekenen in de ISK met RISK
Eindeloos zelfstandig oefenen

RISK is een gloednieuw online rekenplatform speciaal voor de ISK/OKAN. Leerlingen kunnen eindeloos oefenen met alle onderdelen binnen het rekenen. Maar pas op: RISK is verslavend!

 

Rijg, draai om en kijk of het goed is. Kinderen kunnen met Lidwoordrups hun woordenschat uitbreiden en lidwoorden verwerven: spelenderwijs, zelfstandig en zelfcontrolerend!

Een ISK uitdagend?

Ja, de ISK leerling én docent staan voor vele uitdagingen. Het team van Boom uitgevers NT2 helpt en ontwikkelt continu methodes die niet alleen gericht zijn op reguliere taalvaardigheden, maar ook op taalondersteuning bij het specifieke jargon van vakken.

Kijk webinar Taalkit voor docenten nu terug
Alles wat een NT2-docent wil weten over taal

Hebt u op 11 februari de webinar Taalkit voor docenten gemist? Er is nu een terugkijkversie van deze leerzame online training beschikbaar. In deze webinar van een uur gaat Margreet Verboog in op een aantal voor NT2-docenten belangrijke aspecten van taal.

Nederlands is geen moeilijke taal. ‘Wat is het verschil tussen geen en niet?’ Een van de lastige onderdelen van het NT2-traject is grammatica.  De taalvragen die cursisten stellen tijdens de NT2-les kunnen knap ingewikkeld zijn.

Vind jij ook dat Meertaligheid en Onderwijs hét onderwijsboek van het jaar 2018 is, laat dan jouw stem gelden.

NIEUW: NT2-Cahier Taalkit voor docenten
Alles wat een NT2-docent wil weten over taal

Deze week verscheen het NT2-Cahier Taalkit voor docenten, de nieuwste titel in de reeks NT2-Cahiers. Dit cahier bespreekt diverse taalkundige kwesties die voor NT2-docenten van belang kunnen zijn bij het geven van hun taallessen. 

Het team van Boom uitgevers NT2 ontwikkelt continu, samen met experts, eigentijds en effectief lesmateriaal,  waarmee we iedereen een passend traject bieden. Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe NT2-catalogus met nieuwe uitgaven.

NIEUW: Nederlands voor buitenlanders - herziene editie
De vertrouwde methode in een nieuw jasje

Al ruim dertig jaar leren anderstaligen succesvol Nederlands met Nederlands voor buitenlanders. Deze week verscheen de volledig herziene vijfde editie van deze doeltreffende methode.

Tijdens de kerstvakantie is onze klantenservice in principe dagelijks bereikbaar van 8.30 - 17.00 uur.

NIEUW: DigLin+ schrijfblok
Train met DigLin+ nu ook schrijfvaardigheid met de hand

Aan het lesmateriaal van de succesvolle alfabetiseringsmethode DigLin+ is deze week het DigLin+ schrijfblok toegevoegd. Met dit schrijfblok trainen alfaleerders hun schrijfvaardigheid met de hand in het Latijnse schrift.

NIEUW: Geregeld spreken
Regels begrijpen, oefenen en doen

Meer tijd voor actief spreken in de les en toch de Nederlandse grammatica inslijpen bij uw (laagopgeleide) cursisten? In de gloednieuwe spreekmethode Geregeld spreken worden de basisregels van de Nederlandse taal uitgelegd en ingeoefend door middel van doelgerichte spreekoefeningen.

Kijk webinar Buitenschools leren nu terug
Hoe motiveert u uw cursisten buiten de les het Nederlands te gebruiken?

Hebt u op 9 oktober de webinar Buitenschools leren gemist? Er is nu een terugkijkversie van deze leerzame online training beschikbaar. In een uurtje praat trainer Margreet Verboog u bij over buitenschools leren.