Productoverzicht

Het Groot Werkvormenboek

Dé inspiratiebron voor resultaatgerichte lessen, presentaties en andere bijeenkomsten

Isbn: 9789052616131
Beschrijving

Het Groot Werkvormenboek - waarvan inmiddels al meer dan 10.000 exemplaren zijn verkocht - is dé inspiratiebron voor iedereen die lessen en bijeenkomsten op een en frisse en resultaatgerichte manier wil vormgeven.

Dit boek bevat maar liefst 120 verschillende werkvormen, geordend naar doelstelling, zoals: kennismaken, uitwisselen, kennis overdragen, discussiëren, beslissen, brainstormen, plannen maken, evalueren, vaardigheden oefenen en informeren. Het boek geeft ook uitleg over de theorie en gedachtegang achter het kiezen en het gebruiken van werkvormen. Het zet tips, trucs en valkuilen voor het succesvol begeleiden van iedere afzonderlijke werkvorm overzichtelijk op een rij.

Het Groot Werkvormenboek is gericht op de groeiende groep enthousiaste docenten, managers en trainers die hun overlegsituaties actiever willen maken en tegemoet willen komen aan de verschillende wensen en voorkeuren van hun deelnemers. Het is bedoeld voor iedereen die plezier heeft in het regisseren van bijeenkomsten en geïnspireerd willen worden om in hun aanpak te variëren en zo lesinhoud effectief te behandelen.

Productdetails
Isbn: 9789052616131
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 26.9 x 21.8 x 2.3 cm
Gewicht: 1199 gram
Pagina's: 300