Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
banner vaktaal

Boom NT2 Proeverij Vaktaal

Wil jij proeven van onze uitgaven over vaktaal? In deze proeverij laten we je in samenwerking met auteurs kennismaken met de verschillende uitgaven. Benieuwd? Bekijk snel wat er op het menu staat.

Op het menu:

 

Spoedcursus Duale trajecten

Noreen Kaland, één van de auteurs van Werktaalkit Horeca (verwacht in mei), geeft les aan cursisten in een duaal traject en deelt haar ervaringen. Kom erachter hoe je duale trajecten kunt opzetten en hoe je de vaktaalboeken daarbij kunt gebruiken.

 

Taal werkt beter

Tijdens deze presentatie maak je kennis met Taal werkt beter. Het boek leert de beginner (0-A2) taal aan, die hij direct kan gebruiken op de werkvloer. Kom in deze presentatie te weten hoe het boek is opgebouwd en welke thema's belangrijk zijn voor een anderstalige op de Nederlandse werkvloer.

 

Werktaalkit

Auteur van de werktaalkits, Sandra Duenk, laat je kennismaken met de Werktaalkits Schoonmaak, Logistiek en Horeca. Deze boeken besteden aandacht aan vakspecifieke woordenschat en taaluitingen voor de beginnende leerder (A1). Kom alles te weten over de totstandkoming en de inhoud van de werktaalkits.

 

De taal van de zorg

Auteurs Conny Wesdijk en Liesbeth Schenk presenteren De taal van de zorg, die in het nieuwe schooljaar verwacht wordt. In deze lesmethode wordt de gevorderde cursist (B1) voorbereid op de talige kant van werken in de zorg. De auteurs vertellen over de noodzaak van het boek en presenteren alvast wat lesmateriaal.

Meld je aan voor de Boom NT2 Proeverij Vaktaal

Naam *
E-mailadres *
Instelling *
Heb je specifieke vragen aan de auteurs/ontwikkelaars?