Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
NT2 proeverij Focus op VUT, Koffiepraatjes, NT2 Cahier projectmatig werken in het NT2 onfrteijs

NT2 proeverij 4 november 2022

Ervaar de smaak van Focus op VUT, Koffiepraatjes en Projectmatig werken in het NT2 onderwijs

Onze collega's en auteurs laten je graag kennis maken met de nieuwste en handigste NT2-methodes en boeken. Daarom organiseren we een digitale NT2 Proeverij. 

Datum: vrijdag 4 november

Tijdstip: 15:00 tot 16:30

Waar: online, dus waar het jou uitkomt

Toegang: gratis

 

Op het menu

 

NT2 Cahier Projectmatig werken in het NT2 onderwijs, geserveerd door Fros van der Maden

Auteur Fros van der Maden vertelt in grote lijnen hoe je een taalproject opzet voor je NT2-leerders. Je leert welke stappen je neemt en welke onderdelen niet mogen ontbreken. In het betreffende Cahier vind je, naast deze uitleg, bijna twintig uitgewerkte voorbeelden van taalprojecten op verschillende taalniveaus.

 

Koffiepraatjes, bereid door Conny Wesdijk en Alied Blom

Koffiepraatjes is een boek bomvol alledaagse gesprekjes, helemaal uitgeschreven en van woordverklaringen voorzien, voor NT2-leerders voorbij basisniveau. In de proeverij laten we zo’n gesprekje horen en vertellen erbij wat je als docent ermee kan doen, in en buiten de les.

 

Heb je specifieke vragen over de methode? Aan het einde van iedere presentatie is er ruimte om vragen te stellen aan de auteurs en presentatoren. 

 

Focus op VUT, gepresenteerd door Merel Borgesius en Sandy Posthumus Meyjes

Het VUT-model staat voor: Vooruitkijken, Voorkennis activeren, Uitvoeren en Terugkijken. Het VUT-model geeft structuur en draagt bij aan reflectie op product en proces.

 

Echter in de les komen de V- en de T-fase niet altijd goed uit de verf. De auteurs hebben een boek geschreven waarmee ze docenten willen enthousiasmeren en inspireren om meer met de V- en de T-fase te doen. In de proeverij lichten zij de achterliggende theorie toe en ga je een paar werkvormen ervaren.

 

Proef mee, en krijg de smaak te pakken van Focus op VUT, NT2 Cahier Projectmatig werken in het NT2 onderwijs en Koffiepraatjes

Meld je aan voor de NT2 proeverij

Voornaam *
tussenvoegsel
Achternaam *
E-mailadres *
Taalschool + locatie *