Er zijn geen data gepland voor deze training.
U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Wachtlijst

Let op: Aanmelden kan tot uiterlijk 3 april 16:00 uur. Meldt u zich later dan dit tijdstip aan dan kan uw deelname niet worden gegarandeerd.

____________________________________________________________________

 

Voor anderstalige leerlingen en cursisten die zich willen oriënteren op de Nederlandse arbeidsmarkt (bijvoorbeeld voor het examenonderdeel ONA) is het niet altijd duidelijk hoe het werkveld er in Nederland uitziet.

 

Met de beroepenkaarten heb je als begeleider een tastbaar en laagdrempelig instrument in handen om samen met de cursist te onderzoeken welke beroepen er in Nederland zijn en waar zijn of haar interesse ligt. De kaarten vormen een prachtige aanleiding om met de cursist in gesprek te gaan. Tessa Boff Tonella zal u in deze webinar uitleggen hoe u dat aanpakt.

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de webinar komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Tessa Boff Tonella heeft zich tijdens haar master Pedagogische wetenschappen gespecialiseerd in volwasseneducatie. Ze heeft ervaring in het geven van empowerment- en loopbaantrainingen aan allochtone groepen. In 2016 heeft ze de Boom NT2 Academie opgericht. Ze is daarnaast accountmanager bij Boom NT2 en geeft regelmatig methodentrainingen.

 

De webinar hoort bij de uitgave Beroepenkaarten van Boom NT2. Let op: deze titel is niet bij deelname aan de webinar inbegrepen. U kunt de beroepenkaarten apart bestellen via de webshop.

 

Na afloop van de webinar ontvangt u:

 

 
Webinaraanbod