Er zijn geen data gepland voor deze training.
U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Wachtlijst

Let op: aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 9 oktober 16:00 uur. Meldt u zich later dan dit tijdstip aan dan kunnen wij uw deelname niet garanderen.

___________________________________________________________________

 

Voor NT2-leerders is praten met Nederlanders essentieel. Dat is toch het doel van de lessen: communicatie. Helaas is het zo dat ze alleen in de les Nederlands spreken. Hoe kunnen wij ze motiveren om te gaan spreken buiten de les?
 
In dit webinar behandelen we hoe we functionele en doelgerichte buitenschoolse opdrachten kunnen  geven, die de cursisten ook werkelijk uitvoeren. Voorbereiden en nabespreken is hierbij essentieel. Door formulieren te gebruiken worden de opdrachten belangrijker. Ook geeft het de docent inzicht in hoe de opdrachten gedaan worden.

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de webinar komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 

BVNT2-competentieprofiel
Deze training linkt aan verschillende competenties van het BVNT2-competentieprofiel: A.3 Vaststeller van de beginsituatie, A.4 Begeleider van het leerproces en B.1 Pedagogische competentie.

Margreet Verboog is taalwetenschapper en logopedist. Haar specialiteit is de didactiek van mondelinge vaardigheden. Ze heeft een lange ervaring als docentopleider en assessor. Tegenwoordig is zij werkzaam als zelfstandig trainer en opleider. Ze is de auteur van diverse NT2-cahiers voor docenten, waaronder het NT2-cahier Buitenschools leren.

 

Trainer Margreet Verboog

De webinar hoort bij de uitgave NT2-Cahier Buitenschools leren van Boom NT2.

LET OP: deze titel is niet bij deelname aan de webinar inbegrepen. U kunt dit boek apart bestellen via de webshop.


Na afloop van de webinar ontvangt u:
•    Een persoonlijk certificaat van deelname
•    Een activatiecode die u gedurende 1 dag toegang geeft tot een terugkijkversie van de webinar

 
Webinaraanbod