Trainingsaanbod

Teamtraining Werken met DISK

Versterk de DISK-kennis binnen uw team

Tessa Boff Tonella
€ 600,00 incl. btw
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

Bent u geinteresseerd in een Teamtraining Werken met DISK?
Deze training bieden we aan op aanvraag. Wanneer u interesse heeft in een Teamtraining Werken met DISK, gebruik de 'houd mij op de hoogte-button' op deze pagina en we nemen contact met u op!

____________________________________________________________________

 

Wat is DISK?
DISK is een complete, communicatieve en taakgerichte methode Nederlands voor anderstalige leerlingen in internationale schakelklassen (ISK). Bijzonder aan DISK is de mogelijkheid voor de docent om het leertraject op iedere leerling persoonlijk af te stemmen. De methode bestaat uit 21 thema’s waarin leerlingen op hun eigen niveau werken (0>A1), (A1>A2) of (A2>B1). Maar DISK is nog veel meer. Kijk eens op www.diskmethode.nl om meer te weten te komen over deze veelzijdige methode.

 

Teamtraining

Wilt u graag de kennis over DISK in uw team opfrissen? Tessa Boff Tonella komt graag langs voor een training. Tijdens de training die twee uur duurt komen de volgende punten aan de orde:
•    Inzicht krijgen in de opbouw van DISK
•    Inzetten van de methode in de lespraktijk
•    Didactische tips bij het inzetten van DISK
•    Organisatie van DISK binnen de school
•    Hoe kun je differentiëren met DISK?
•    Hoe beoordeel je de prestaties van de leerlingen?

Wilt u een individuele training? Neem dan contact op Tessa Boff Tonella (t.bofftonella@boomamsterdam.nl) om te informeren naar de mogelijkheden.

Materiaal

Tijdens de training krijgen de docenten ondersteunend informatief materiaal uitgereikt, die na de training gebruikt kan worden als naslagwerk.

Locatie

De trainingen vinden plaats bij u op locatie. Mocht er geen mogelijk hiertoe zijn, dan kan in overleg met Tessa Boff Tonella (t.bofftonella@boomamsterdam.nl) de training plaatsvinden bij Boom uitgevers in Amsterdam.


 

Trainers

De training wordt gegeven door Tessa Boff Tonella. Tessa heeft jaren ervaring in het geven van empowerment- en loopbaantrainingen aan allochtone groepen, en geeft al enkele jaren presentaties en trainingen op locatie over DISK. Tessa heeft regelmatig contact met scholen om input te ontvangen over gebruikerservaringen. Sinds de start van DISK is zij nauw betrokken bij de doorontwikkeling van de methode.

 

Voorwaarden

NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.

  1. Aanmelding voor een training geschiedt door invulling van een aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
  2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor de training kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam 50% van de kosten in rekening.
  3. Een training heeft een minimaal aantal deelnemers nodig om plaats te kunnen hebben. Indien dit aantal niet wordt bereikt, is Boom gerechtigd om de betreffende cursus uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang te annuleren wegens onvoldoende deelname, zonder jegens de Klant gehouden te zijn tot enige schadevergoeding.
  4. Cursusmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik of gebruik binnen de organisatie van Klant en zal in geen geval commercieel worden gebruikt.

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de trainingen van Boom NT2 Academie. De trainingen van Boom NT2 Academie vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.

 

Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de trainingen van Boom NT2 Academie.