Trainingsaanbod
Workshop Taal werkt beter

Workshop Taal werkt beter

Margreet Verboog of Lieske Ader
€ 30,00 incl. btw
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

De methode Taal werkt beter is ontworpen met een duidelijke doelgroep voor ogen: arbeidsmigranten uit de EU, die niet inburgeringsplichtig zijn. Het doel is dat zij zich kunnen redden op de werkvloer en in het dagelijks leven, binnen de korte tijd die in het algemeen voor cursussen is uitgetrokken. Hoe werkt u als docent effectief binnen deze kaders?

 

In de training Taal werkt beter gaat u op woensdag 11 september met auteur Margreet Verboog of op woensdag 18 september met Lieske Adèr aan de slag met de aanpak die hierbij past. De focus ligt op functionaliteit: communicatie, luisteren en spreken, in situaties binnen en buiten het werk. 

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 

  • Uitleg over het doel en de doelgroep van de methode Taal werkt beter
  • Het effectief gebruiken van de riedels uit Taal werkt beter
  • Het oefenen met de spreektaken en schrijftaken uit Taal werkt beter
  • Het maken van functionele opdrachten op de werkvloer
  • Inzicht in de verschillende manieren van woordenschatverwerving

 

BVNT2-competentieprofiel

Deze training linkt aan de volgende competenties van het BVNT2-competentieprofiel: A.4 Begeleider van het leerproces en B.1 Pedagogische competentie.

 

Certificaat

Na afloop ontvangt u een persoonlijk certificaat van deelname, ondertekend door de trainer.

Materiaal

Deze training hoort bij het boek Taal werkt beter. Een exemplaar van het boek zit NIET bij de training inbegrepen. Wel kunt u het boek tijdens de training met 30% korting aanschaffen. 

Locatie

Boom uitgevers Amsterdam

Prinsengracht 747-751

1017 JX Amsterdam

Trainers

Margreet Verboog is taalwetenschapper en logopedist gespecialiseerd in NT2. Ze werkt als zelfstandig adviseur en trainer taaldidactiek. Ze is (co-)auteur van diverse NT2-materialen voor docenten, waaronder Taal werkt beter samen met Lieske Adèr.

 

    

 

 

Lieske Adèr is coach communicatieve vaardigheden en logopedist gespecialiseerd in NT2. Ze heeft veel ervaring met geïntegreerde trajecten en werkt als zelfstandig coach en taalvrijwilliger. Ze is (co-)auteur van diverse NT2-materialen waaronder Taal werkt beter samen met Margreet Verboog.

 

foto lieske

 

 

Voorwaarden

NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.

  1. Aanmelding voor een training geschiedt door invulling van een aanmeldformulier. Na afloop van de training ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
  2. U kunt zich tot uiterlijk 4 dagen van tevoren kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam 50% van de kosten in rekening.
  3. Een training heeft een minimaal aantal deelnemers nodig om plaats te kunnen hebben. Indien dit aantal niet wordt bereikt, is Boom gerechtigd om de betreffende cursus uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang te annuleren wegens onvoldoende deelname, zonder jegens de klant gehouden te zijn tot enige schadevergoeding.
  4. Cursusmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik of gebruik binnen de organisatie van klant en zal in geen geval commercieel worden gebruikt.

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de trainingen van Boom NT2 Academie. De trainingen van Boom NT2 Academie vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.
 
Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de trainingen van Boom NT2 Academie.