Trainingsaanbod
Training Eenvoudig differentiëren

Training Eenvoudig differentiëren

Monique Schoorl
€ 99,00 incl. btw
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

Lesgeven aan een groep cursisten met verschillende niveaus kan voor een docent een grote uitdaging zijn. Hoe bereid je een les voor waarin alle cursisten voldoende aan bod komen?

 

In deze actieve workshop gaat u aan de slag met eenvoudige oplossingen. Geen ingewikkelde schema's, maar goed uitvoerbare werkvormen. Geen extra voorbereidingstijd, maar snel en efficiënt een goedlopende les ontwerpen. 

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de training krijgt u allerlei handvatten aangereikt om succesvol te differentiëren, die u oefent met uw eigen groep als voorbeeld. Per vaardigheid bespreken we o.a. de werkvormen en de tips en trucs die daarbij horen. Na deze workshop weet u hoe u alle cursisten, ongeacht hun niveau, een volwaardige les aanbiedt. 

 

BVNT2-competentieprofiel

Deze training linkt aan verschillende competenties van het BVNT2-competentieprofiel: A.3 Vaststeller van de beginsituatie, A.4 Begeleider van het leerproces, B.2 Organisatorische competentie en C.3 Docent in inburgeringstrajecten.

 

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat.

Trainers

Monique Schoorl is directeur van Fiolet Taaltrainingen en al 30 jaar werkzaam in het NT2-onderwijs. Ze is auteur van diverse NT2-methodes, waaronder Geregeld spreken.

 

Voorwaarden

NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.

  1. Aanmelding voor een training geschiedt door invulling van een aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
  2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor de training kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam 50% van de kosten in rekening.
  3. Een training heeft een minimaal aantal deelnemers nodig om plaats te kunnen hebben. Indien dit aantal niet wordt bereikt, is Boom gerechtigd om de betreffende cursus uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang te annuleren wegens onvoldoende deelname, zonder jegens de klant gehouden te zijn tot enige schadevergoeding.
  4. Cursusmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik of gebruik binnen de organisatie van klant en zal in geen geval commercieel worden gebruikt.

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de trainingen van Boom NT2 Academie. De trainingen van Boom NT2 Academie vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.
 
Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de trainingen van Boom NT2 Academie.