Trainingsaanbod

Training Geregeld spreken

Monique Schoorl
€ 99,00 incl. btw
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

De drempel om Nederlands te durven spreken is voor laagopgeleide anderstaligen vaak hoog en het aanleren van grammaticale regels is ingewikkeld. Deze twee aspecten zijn samengevoegd in de methode Geregeld spreken. Door uw spreeklessen op de bouwen via de BOD-methode (begrijpen, oefenen, doen) leren cursisten stap voor stap actief de regels te gebruiken en wordt spreekangst weggenomen. Maak tijdens deze training kennis met deze effectieve methode en ervaar zelf hoe fijn het is om stapsgewijs nieuwe informatie in te oefenen door middel van spreken.

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze training komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

 

  • Toelichting op de BOD-methode
  • Inzicht in de resultaten van Geregeld spreken
  • Oefenen met de BOD-methode
  • Diverse werkvormen voor spreekoefeningen, van geleid naar minder geleid

 

BVNT2-competentieprofiel

Deze training linkt aan verschillende competenties van het BVNT2-competentieprofiel: A.1 Taalgebruiker en A.2 Taalbeschouwer

 

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat.

Materiaal

Deze training hoort bij het boek Geregeld spreken. Een exemplaar van deze titel is NIET bij de training inbegrepen, maar kunt u apart bestellen in onze webshop.

Trainers

Monique Schoorl is directeur van Fiolet Taaltrainingen en al 30 jaar werkzaam in het NT2-onderwijs. Ze is auteur van diverse NT2-methodes, waaronder Geregeld spreken.

 

Voorwaarden

NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.

  1. Aanmelding voor een training geschiedt door invulling van een aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
  2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor de training kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam 50% van de kosten in rekening.
  3. Een training heeft een minimaal aantal deelnemers nodig om plaats te kunnen hebben. Indien dit aantal niet wordt bereikt, is Boom gerechtigd om de betreffende cursus uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang te annuleren wegens onvoldoende deelname, zonder jegens de klant gehouden te zijn tot enige schadevergoeding.
  4. Cursusmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik of gebruik binnen de organisatie van klant en zal in geen geval commercieel worden gebruikt.

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de trainingen van Boom NT2 Academie. De trainingen van Boom NT2 Academie vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.
 
Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de trainingen van Boom NT2 Academie.