Trainingsaanbod
Training Diglin+ op locatie
Training Diglin+ op locatie

Training Diglin+ op locatie

Gebruiksmogelijkheden, achtergronden en didactiek

Ineke van de Craats en Tessa Boff Tonella
€ 0,00 incl. btw
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

Bent u geïnteresseerd in een training of presentatie DigLin+ op locatie?

We bieden verschillende mogelijkheden.

 

 • Training door auteur
  Trainer: Ineke van de Craats
  Duur: 2,5 uur
  Kosten: € 600,- incl btw

Naast een training op locatie bieden we ook de mogelijkheid om een presentatie op locatie te krijgen. Tijdens de presentatie DigLin+ krijgt u in een uur in vogelvlucht te zien welke onderdelen er in DigLin+ zitten en hoe ze gebruikt kunnen worden.

 

 • Presentatie door auteur
  Trainer: Ineke van de Craats
  Duur: 1 uur
  Kosten: € 130,- incl btw

 • Presentatie door Boom NT2 trainer
  Trainer: Tessa Boff Tonella
  Duur: 1 uur
  Kosten: gratis

 

De training en presentaties bieden we aan op aanvraag. Wanneer u interesse heeft in een training of presentatie DigLin+ op locatie, gebruik de 'houd mij op de hoogte-button' bovenaan deze pagina en we nemen contact met u op!

____________________________________________________________________

 

Wat is DigLin+?
DigLin+ is een digitale alfabetiseringsmethode voor anderstalige jongeren en volwassenen, ontwikkeld door het FC-Sprint² Leerbedrijf Bronnen in nauwe samenwerking met Ineke van de Craats. De methode is zo opgezet dat de ongeschoolde leerder ermee uit de voeten kan en zich toch op een volwassen, zelfstandige manier het Latijnse schrift aanleert. Naast alfabetiseren kan de gebruiker van DigLin+ verder oefenen met lezen, luisteren, schrijven en spreken tot niveau A2.

Vragen?

Neem dan contact op Tessa Boff Tonella (t.bofftonella@boomamsterdam.nl) om te informeren naar de mogelijkheden.

Trainers

Ineke van de Craats

 

Tessa Boff Tonella

Tessa

 

Voorwaarden

NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.

 

 1. Aanmelding voor een training geschiedt door invulling van een aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
 2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor de training kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam 50% van de kosten in rekening.
 3. Een training heeft een minimaal aantal deelnemers nodig om plaats te kunnen hebben. Indien dit aantal niet wordt bereikt, is Boom gerechtigd om de betreffende cursus uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang te annuleren wegens onvoldoende deelname, zonder jegens de Klant gehouden te zijn tot enige schadevergoeding.
 4. Cursusmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik of gebruik binnen de organisatie van Klant en zal in geen geval commercieel worden gebruikt.

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de trainingen van Boom NT2 Academie. De trainingen van Boom NT2 Academie vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.
 
Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de trainingen van Boom NT2 Academie.