Trainingsaanbod
Workshop Woordenschatverwerving voor anderstalige kinderen (GRATIS)

Workshop Woordenschatverwerving voor anderstalige kinderen (GRATIS)

Kim Koelewijn
€ 0,00 incl. btw
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

Op woensdagmiddag 7 november organiseert Boom NT2 de workshop Woordenschatverwerving voor anderstalige kinderen voor docenten in het primair onderwijs. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis, wees er snel bij!

Kinderen motiveren en hen woordenschat aanleren door middel van spelletjes, liedjes en meer
Een nieuwe taal leren is moeilijk, en soms zelfs een beetje eng. Kinderen begrijpen vaak niet wat er in de les wordt verteld en zijn soms bang om iets in het Nederlands te zeggen, omdat ze geen fouten willen maken. Het vraagt veel van de leerkracht om deze kinderen te motiveren en ze aan te moedigen om mee te doen. Het is daarom belangrijk om als docent een verzameling leuke en afwisselende activiteiten tot je beschikking te hebben waar je altijd op terug kunt vallen tijdens de les.

Wat kunt u verwachten
?
Tijdens deze workshop geeft Kim Koelewijn ideeën voor balspelletjes, bordspellen, activiteiten bij liedjes, kaartspelletjes, toneelstukjes, knutselopdrachten, goocheltrucs en nog veel meer. En natuurlijk zijn de activiteiten niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Ze haalt hierbij inspiratie uit onder andere publicaties als Hotel Hallo, Nog Meer Hotel Hallo en Smartlappen Voor Kinderen (nog te verschijnen).

Trainers

Kim Koelewijn studeerde klinische kinderpsychologie aan de Universiteit van Amsterdam en volgde de Pabo-opleiding aan de Hogeschool InHolland. Ze schreef Hotel Hallo en Nog Meer Hotel Hallo en woont met haar gezin in New York waar ze Nederlandse les geeft aan anderstaligen.

Voorwaarden

NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.

  1. Aanmelding voor een training geschiedt door invulling van een aanmeldformulier.
  2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor de training en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl.
  3. Een training heeft een minimaal aantal deelnemers nodig om plaats te kunnen hebben. Indien dit aantal niet wordt bereikt, is Boom gerechtigd om de betreffende cursus uiterlijk vijf werkdagen voor aanvang te annuleren wegens onvoldoende deelname, zonder jegens de Klant gehouden te zijn tot enige schadevergoeding.
  4. Cursusmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik of gebruik binnen de organisatie van Klant en zal in geen geval commercieel worden gebruikt.

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de trainingen van Boom NT2 Academie. De trainingen van Boom NT2 Academie vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.

Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de trainingen van Boom NT2 Academie.