Trainingsaanbod
Training Buitenschools leren
Training Buitenschools leren
Training Buitenschools leren

Training Buitenschools leren

Spreken van binnen naar buiten de les

Margreet Verboog
€ 130,00 incl. btw
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

Voor NT2-leerders is praten met Nederlanders essentieel. Dat is toch het doel van de lessen: communicatie. Helaas is het vaak zo dat ze alleen in de les Nederlands spreken. Hoe kunnen wij ze motiveren om te gaan spreken buiten de les? Nu de overheid inzet op zo snel mogelijk laten participeren, en nieuwkomers aan werk helpen, is dit prioriteit nummer één. We gaan zelf aan de slag met formulieren om buitenschoolse opdrachten de status te geven die ze verdienen.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Inzicht in hoe de buitenschoolse opdrachten gedaan moeten worden.
  • Uitleg over spreekangst en wat je er aan kunt doen.
  • Weten hoe je opdrachten kunt geven, die de cursisten ook werkelijk uitvoeren.
  • Oefenen met formulieren gebruiken om de opdrachten inzichtelijk te maken.
  • Kennis van het gebruik van oefeningen voor voorbereiden en nabespreken.

 

BVNT2-competentieprofiel
Deze training linkt aan verschillende competenties van het BVNT2-competentieprofiel: A.3 Vaststeller van de beginsituatie, A.4 Begeleider van het leerproces en B.1 Pedagogische competentie.

 

Certificaat

Na afloop ontvangt u een persoonlijk certificaat van deelname, ondertekend door de trainer.

Materiaal

Bij de training is het NT2-Cahier Buitenschools leren inbegrepen. In het cahier reikt de auteur een aantal functionele en doelgerichte oefeningen aan om de cursisten ook buiten de taalles te laten oefenen met spreken.

Trainers

Margreet Verboog is taalwetenschapper en logopedist. Haar specialiteit is de didactiek van mondelinge vaardigheden. Ze heeft een lange ervaring als docentopleider en assessor. Tegenwoordig is zij werkzaam als zelfstandig trainer en opleider. Ze is de auteur van diverse NT2-Cahiers voor docenten, waaronder het NT2-Cahier Buitenschools leren.

 

foto Margreet Verboog

Voorwaarden

NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.

  1. Aanmelding voor een training geschiedt door invulling van een aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
  2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor de training kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam 50% van de kosten in rekening.
  3. Een training heeft een minimaal aantal deelnemers nodig om plaats te kunnen hebben. Indien dit aantal niet wordt bereikt, is Boom gerechtigd om de betreffende cursus uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang te annuleren wegens onvoldoende deelname, zonder jegens de klant gehouden te zijn tot enige schadevergoeding.
  4. Cursusmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik of gebruik binnen de organisatie van klant en zal in geen geval commercieel worden gebruikt.

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de trainingen van Boom NT2 Academie. De trainingen van Boom NT2 Academie vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.
 
Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de trainingen van Boom NT2 Academie.