Trainingsaanbod
Bijeenkomst - de nieuwe DISK (GRATIS)
Bijeenkomst - de nieuwe DISK (GRATIS)

Bijeenkomst - de nieuwe DISK (GRATIS)

DISK-bijeenkomst voor gebruikers van de methode

Tessa Boff Tonella
€ 0,00 incl. btw
Er zijn geen data gepland voor deze training. U kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst. Houd mij op de hoogte
Beschrijving

Tijdens deze bijeenkomst nemen we u mee door het programma, en laten wij u zien hoe de nieuwe omgeving is opgebouwd en hoe u de lessen kunt vormgeven. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.


Wat kunt u verwachten?
Tijdens de bijeenkomst komen de volgende punten aan de orde:
•    Inzicht in de opbouw van DISK
•    Inzetten van de methode in de lespraktijk
•    Didactische tips bij het inzetten van DISK
•    Hoe kun je differentiëren met DISK?
•    Hoe beoordeel je de prestaties van de leerlingen?


Wat is DISK?

DISK is een complete, communicatieve en taakgerichte methode Nederlands voor anderstalige leerlingen in internationale schakelklassen (ISK). Bijzonder aan DISK is de mogelijkheid voor de docent om het leertraject op iedere leerling persoonlijk af te stemmen. De methode bestaat uit 21 thema’s waarin leerlingen op hun eigen niveau werken (0>A1), (A1>A2) of (A2>B1). Maar DISK is nog veel meer. Kijk eens op www.diskmethode.nl om meer te weten te komen over deze veelzijdige methode.

 

Teamtraining
Wilt u liever een teamtraining op locatie? Hier vindt u meer informatie.

Trainers

De training wordt gegeven door Tessa Boff Tonella. Tessa heeft jaren ervaring in het geven van empowerment- en loopbaantrainingen aan allochtone groepen, en geeft al enkele jaren presentaties en trainingen op locatie over DISK. Tessa heeft regelmatig contact met scholen om input te ontvangen over gebruikerservaringen. Sinds de start van DISK is zij nauw betrokken bij de doorontwikkeling van de methode.

Voorwaarden

NT2 Academie is onderdeel van Boom uitgevers Amsterdam.

1. Aanmelding voor een training geschiedt door invulling van een aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u van Boom uitgevers Amsterdam een digitale factuur.
2. U kunt zich tot 5 werkdagen voor de training kosteloos en zonder opgave van redenen afmelden via academie@nt2.nl. Na verloop van deze termijn brengt Boom uitgevers Amsterdam 50% van de kosten in rekening.
3. Een training heeft een minimaal aantal deelnemers nodig om plaats te kunnen hebben. Indien dit aantal niet wordt bereikt, is Boom gerechtigd om de betreffende cursus uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang te annuleren wegens onvoldoende deelname, zonder jegens de klant gehouden te zijn tot enige schadevergoeding.
4. Cursusmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik of gebruik binnen de organisatie van klant en zal in geen geval commercieel worden gebruikt.

Bovengenoemde voorwaarden gelden enkel voor de trainingen van Boom NT2 Academie. De trainingen van Boom NT2 Academie vormen een uitzondering op de regel genoemd in de algemene voorwaarden – Artikel 11 – omtrent cursussen van Boom uitgevers Amsterdam.

Door het aanmelden te voltooien, gaat u akkoord met de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor de trainingen van Boom NT2 Academie.