Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Werktaalkit Schoonmaak
Werktaalkit Schoonmaak
Door Sandra Duenk
€ 24,90
Productoverzicht
Cover Werktaalkit Schoonmaak

Werktaalkit Schoonmaak

Door Sandra Duenk

Sandra Duenk
Uitgave: boekUitgave: laptopUitgave: website Niveau: vanaf-a1
Isbn: 9789024433469
Levertijd 1-2 werkdagen
€ 24,90
In mijn winkelwagen
+
Docentaanvraag doen
Beschrijving

Hoe houd je je staande op je werk als je de Nederlandse taal nog niet zo goed beheerst en de Nederlandse gewoonten en werkcultuur niet kent? Met de Werktaalkit krijgen praktisch geschoolde anderstaligen een complete toolkit om ze te begeleiden bij hun eerste stappen op de Nederlandse arbeidsmarkt.

 

Met de Werktaalkit werken cursisten volgens de eisen van de nieuwe inburgering. De lessen en de praktijk versterken elkaar. Er wordt direct een brug geslagen tussen de klas en het dagelijks leven. De cursist kan zo zelfverzekerder en met meer plezier deelnemen aan de situatie op de werkvloer.

 

In Werktaalkit Schoonmaak maken cursisten kennis met de schoonmakers Marco en Waleed. Ze volgen hun dagelijkse bezigheden en gesprekken. In de praktische lessen, met veel beeld en audio en de handige e-learning om de woordenschat extra te oefenen, leren ze al in een vroeg stadium (vanaf A1) woordenschat die belangrijk is voor het werk dat ze doen. Ook leren ze veel over de organisatie van het werk en de werkcultuur in hoofdstukken over roosters, plannen, samenwerken, veiligheid en regels, arbeidsovereenkomst en functioneringsgesprek. 

Niveau

Geschikt voor anderstalige leerders van het Nederlands vanaf taalniveau A1. 

Doelgroep

Praktisch geschoolde anderstaligen die hun eerste stappen gaan zetten op de arbeidsmarkt. 

Auteurs

Sandra Duenk is taaltrainer bij Babel en ontwikkelaar van lesmateriaal. Ze is mede-auteur van verschillende delen uit de NT2 Op maat-reeks. 

Productdetails
Isbn: 9789024433469
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 29.7 x 21.0 x 1.0 cm
Gewicht: 418 gram
Pagina's: 124
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kunt u gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Werktaalkit Schoonmaak'

Schrijf de eerste review over dit product
Ben je NT2-docent en wil je ook een review plaatsen?
Log eerst in.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent