Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending
Basiscursus 2 - tekstboek + online
Basiscursus 2 - tekstboek + online
Nederlands voor buitenlanders
€ 78,50
Productoverzicht

Basiscursus 2 - tekstboek + online

Nederlands voor buitenlanders

Uitgave: boekUitgave: laptop Niveau: a1-a2
Isbn: 9789089536518
Levertijd 1-2 werkdagen
Beschrijving

In zeventien lessen van niveau A1 naar A2.
Voor cursisten met ten minste een basisschoolopleiding.

Voor cursisten die graag online werken, maar ook het boek bij de hand willen hebben, is dit pakket een voordelige combinatie. Het bevat het Basiscursus 2 - Tekstboek en toegang tot de online versie. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online versie met het lesmateriaal.

 

Het leerproces is stapsgewijs en leidt snel tot resultaten. Het studieprogramma is opgebouwd uit zestien lessen van ieder drie teksten. Met de teksten oefenen de cursisten hun luister-, spreek-, lees- en schrijfvaardigheid in alledaagse praktijksituaties. Oefenen kan zowel met het boek als online. Bij iedere les hoort één blokje grammatica en een oefening. Daarnaast bevat het tekstboek na iedere les een toets in tekstbegrip.

 

De online versie geeft ook feedback op opdrachten en toetsen en maakt zo zelfstudie nog effectiever. De online versie maakt gebruik van aanklikbare teksten, waarin de vertaling in de eigen taal direct zichtbaar en hoorbaar is. De woordenlijsten zijn beschikbaar in NT2 SCHOOL.

Basiscursus 2 kan ook geheel online, zonder tekstboek worden gevolgd: Basiscursus 2 - Online.

Optioneel is het Basiscursus 2 - Oefenboek, met extra oefeningen die aansluiten bij de lessen in het tekstboek.

Let op: Online producten zijn niet langer compatibel met Internet Explorer 10. Bovendien werkt het programma niet op tablets en smartphones. Met dit product heb je 1 jaar toegang tot de online dienst met het lesmateriaal.

 

Docenten

Wil je meer weten over de Delftse methode? Bekijk dan hier de instructievideo voor docenten. Het is ook mogelijk om eens een kijkje te nemen in Delft om te zien hoe de methode wordt ingezet. Check onze agenda of neem contact op met: nt2@bua.nl.

 

Download hier de Delftse methode poster voor in de klas. Hierop staan alle aandachtspunten van de methode op een rijtje.

Inhoud

Bij aanschaf van het Basiscursus 2 - Tekstboek + Online ontvang je het papieren boek en toegang tot de cursus in NT2 SCHOOL. Hier zijn de woordenlijsten gratis te downloaden. De aanschaf van het Basiscursus 2 - Oefenboek is optioneel: het bevat extra oefeningen die aansluiten bij de lessen uit het tekstboek.

Digitale middelen
Het gebruik van het online oefenprogramma is cruciaal voor de cursus. Het tekstboek bevat een inlogcode voor de cursus in NT2 SCHOOL.

De online versies van alle Delftse methodecursussen zijn compatibel met Mac en Windows, en met de volgende browsers:

  • Chrome
  • Firefox
  • Internet Explorer
Niveau

Basiscursus 2 start op niveau A1 en eindigt op niveau A2. A2 is het vereiste niveau voor het inburgeringsexamen in Nederland.

Het vervolg op Basiscursus 2 is de Tweede ronde, die de cursisten van niveau A2 naar B1 brengt.

 

Doelgroep

Basiscursus 2 is bestemd voor cursisten die

  • de basisschool hebben afgerond;
  • geen hogere opleiding hebben gevolgd dan de middelbare school.

 

De methode is geschikt voor gebruik in groepsverband én als zelfstudiemethode.

Voor beginners die een hogere opleiding hebben gevolgd dan de middelbare school, is er de cursus Nederlands voor anderstaligen.

 

Auteurs

Bondi Sciarone is een van de grondleggers van de Delftse methode. Hij is een autoriteit op het gebied van Nt2-onderwijs aan anderstaligen. 

 

Piet Meijer (algemene taalwetenschap, R.U.Leiden) is als docent en coördinator verbonden aan het Instituut voor Taal en Academische Vaardigheden (ITAV) van de TU Delft. Zijn hoofdtaken zijn het verzorgen van NT2-onderwijs en ontwikkeling van Nt2-leermiddelen. Hij verrichtte onderzoek naar o.m. de effectiviteit van invuloefeningen en luistertraining, is medeauteur van diverse uitgaven behorend tot de serie De Delftse Methode en van leermiddelen voor specifieke vakgebieden. Ook traint hij (aanstaande) docenten en adviseert instellingen m.b.t. de leermiddelen en didactiek van De Delftse Methode.

Productdetails
Isbn: 9789089536518
Uitgeverij: Boom uitgevers Amsterdam
Afmetingen: 21.1 x 17.6 x 1.1 cm
Gewicht: 283 gram
Pagina's: 132
Docentexemplaar aanvragen
Op het docentenplatform NT2 Docent kun je als docent gratis of tegen een gereduceerd tarief een docentexemplaar van deze uitgave aanvragen.
Naar NT2 Docent

Reviews 'Basiscursus 2 - tekstboek + online'

Er zijn nog geen reviews voor dit product.

Als docent heeft u toegang tot NT2Docent. Hierbij krijgt u 50% beoordelingskorting op werkboeken, kunt u gratis online lesmateriaal uitproberen, gratis webinars terugkijken en nog veel meer.

Naar NT2 Docent